LordDino Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Jak go naprawi??? Znalaz?em t? bro? jest zniszczona w 56% zestawy nic nie daj?, a ch?opaki naprawiacze chc? 2 egzemplarz w zamian b?d? naprawia? no,a sk?d mam wytrzasn?? drugi pistolecik Gausssa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Tu chyba innej rady nie ma jak przypisa? pistolet do sprzedarzy np. barmanowi. Nie jestem pewna który z tych dwóch gaussów odpowiada akurat za pistolet, by? musia? przypisa? chyba oba, dla pewno?ci: wpn_gauss wpn_gungauss Daje przyk?ad na przypisanie towaru Sidorowi, wszystkie pliki znajduj? si? w gamedata/config/misc: Trzeba zmieni? dwa pliki: sidr_supl.ltx i sidr_trade.ltx Ka?dy handlarz ma w pliku jedn? lub wi?cej sekcji, okre?laj?cych zakres kupca przed lub po wyst?pieniu zdarzenia w grze. Nazwy zdarze? w nawiasach kwadratowych [] Sidor: [supplies_start]-pocz?tek gry [supplies after fabric]- po odzyskaniu fleszki od Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desert22 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 A nie lepiej sobie da? ze spawnera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 W spawnerze tego nie ma bo w upni?tych broniach to nie wyst?puje, a normalne gnaty mi si? wysypuje jak próbuje spawnowa? Raven, a móg?by? mi podes?a? plik ze zmienionym asortymentem?? Bo ja troch? g?upie jestem w takich sprawach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 To raczej nic skomplikowanego opis masz tu Mo?e instrukcja nie "?apatologiczna" ale raczej ka?dy sobie poradzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 Jak mówi?em takie rzeczy do mnie nie docieraj? patrzy?em ju? 2 razy i nic to jak nikt nie chce mi pliku wrzuci? to napiszcie tekst ja go wklej?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ok to gotowy plik -- Atlas (Spawn Menu) Mod 1.1 -- By: Helios (helios-50@hotmail.com) class "atlas" (CUIScriptWnd) function atlas:__init(owner,action) super() Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 I jak mi si? pojawi pistolet przy spawnie czy kiedy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Po klikni?ciu od razu powinien by? w ekwipunku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Prosz? bardzo, ju? zmienione pliczki barmana w razie gdyby po spawnerze Petrenko nie chcia? gaussa (mnie si? tak zdarzy?o wi?c wole dopisa? od razu do plików handlarza). barman_trade.ltx i barman_supl.ltx wklejamy do gamedata/config/misc/shop_barman. A i jeszcze jedno, dziewczyn? jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 Pi?knie dzi?kuj?, a co do nicka to trzeba by?o podpisa? si? Ravenka i by?o by po k?opocie eheheh, ale przepraszam i zapami?tam moja droga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts