LordDino Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak go naprawi??? Znalaz?em t? bro? jest zniszczona w 56% zestawy nic nie daj?, a ch?opaki naprawiacze chc? 2 egzemplarz w zamian b?d? naprawia? no,a sk?d mam wytrzasn?? drugi pistolecik Gausssa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tu chyba innej rady nie ma jak przypisa? pistolet do sprzedarzy np. barmanowi. Nie jestem pewna który z tych dwóch gaussów odpowiada akurat za pistolet, by? musia? przypisa? chyba oba, dla pewno?ci: wpn_gauss wpn_gungauss Daje przyk?ad na przypisanie towaru Sidorowi, wszystkie pliki znajduj? si? w gamedata/config/misc: Trzeba zmieni? dwa pliki: sidr_supl.ltx i sidr_trade.ltx Ka?dy handlarz ma w pliku jedn? lub wi?cej sekcji, okre?laj?cych zakres kupca przed lub po wyst?pieniu zdarzenia w grze. Nazwy zdarze? w nawiasach kwadratowych [] Sidor: [supplies_start]-pocz?tek gry [supplies after fabric]- po odzyskaniu fleszki od Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A nie lepiej sobie da? ze spawnera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 W spawnerze tego nie ma bo w upni?tych broniach to nie wyst?puje, a normalne gnaty mi si? wysypuje jak próbuje spawnowa? Raven, a móg?by? mi podes?a? plik ze zmienionym asortymentem?? Bo ja troch? g?upie jestem w takich sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 To raczej nic skomplikowanego opis masz tu Mo?e instrukcja nie "?apatologiczna" ale raczej ka?dy sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak mówi?em takie rzeczy do mnie nie docieraj? patrzy?em ju? 2 razy i nic to jak nikt nie chce mi pliku wrzuci? to napiszcie tekst ja go wklej?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ok to gotowy plik -- Atlas (Spawn Menu) Mod 1.1 -- By: Helios (helios-50@hotmail.com) class "atlas" (CUIScriptWnd) function atlas:__init(owner,action) super() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 I jak mi si? pojawi pistolet przy spawnie czy kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Po klikni?ciu od razu powinien by? w ekwipunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Prosz? bardzo, ju? zmienione pliczki barmana w razie gdyby po spawnerze Petrenko nie chcia? gaussa (mnie si? tak zdarzy?o wi?c wole dopisa? od razu do plików handlarza). barman_trade.ltx i barman_supl.ltx wklejamy do gamedata/config/misc/shop_barman. A i jeszcze jedno, dziewczyn? jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Pi?knie dzi?kuj?, a co do nicka to trzeba by?o podpisa? si? Ravenka i by?o by po k?opocie eheheh, ale przepraszam i zapami?tam moja droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi