pacjent1972 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Wybrałeś "losowo" zakończenie czy wiedziałeś które wybrać? Edytowane 21 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Szedłem przed siebie po prostu i tyle, ale sama gra jest warta uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Zniszczyłeś (odpalając rakiety),czy uratowałeś "Cienie" (niszcząc namierzanie) na szczycie wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Zniszczyłem cienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Mogłeś je tez uratować niszcząc namierzanie,bo to było to "dobre" zakończenie.Cienie tak naprawdę były przyjacielskie wobec ludzi i pomagały przez całą grę naszemu bohaterowi.http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Qnu-thCQU9A Edytowane 21 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 To jaki problem. Grę można ponownie przejść od ostatniego zapisu i będzie dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja mam zamiar zainstalować ponownie Metro , ostatnio na lapie grałem ale nie udało się dotrzeć do końca , ale widzę że zakończenie podobnie jak w książce dwa wyjścia , albo zniszczyć ich albo.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 To jaki problem. Grę można ponownie przejść od ostatniego zapisu i będzie dobre :) @Junx,ja Ci nie wytykam tylko podpowiadam bo też grałem i przeszedłem do końca.Super gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Nie mówię, że coś źle mówisz :thumbsup: Fajna gierka jeszcze raz trzeba przejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No ,klimat na maxa powala!Często grałem w późnym wieczorem na słuchawkach...ciary na plecach gwarantowane. Przejdę Wariant Omega i wrócę do Metra bo mnie podkręciłeś,tym razem wybiorę złe zakończenie i tryb Stalkera (trudny) bez huda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja teraz przeszedłem sobie etap z duchami [te w tunelu] wiedziałem co będzie, ale ciarki mi przeszły przez całe ciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Gra stoi na naprawdę wysokim poziomie, klimat panujący w tym post-apokaliptycznych świecie jest naprawdę porywający i towarzyszy nam przez całą grę. Osobiście od metra wolę Fallouta, ale jak chcę zmienić grę na coś bardziej ponurego to Metro 2033 nadaje się do tego bardzo dobrze. Ciągle mi brakowało tego czegoś gdy przechodziłem kilkakrotnie tą grę, może to brak swobody ?nigdy nie mogę całkowicie zanurzyć się w ten ciężki klimat, ze stalkerem jest np. całkowicie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Swoboda to chyba tylko jeden mankament tej naprawdę super gry.Pamiętam gdy miała się ukazać i gdy opublikowano optymalne wymagania,ludziska zamarli,wydawało się kosmosem mieć sprzęt do ustawień max w tej gierce. Super gra z super klimatem i fabułą,oczywiście trylogia Stalkera nie ma sobie równych,a dzięki modom to max.Bez wazelinki jasna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 A ja troche z innej beczki, szukam patcha ze spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Metro jest ze spolszczeniem.No chyba że masz jakieś zagraniczne wydanie. (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Przecież Metro2033 jest po polsku, no chyba żeś spiracił ? Ostatnio metro na steam było za 10zł a na allegro można kupić za 18zł Spolszczeń ci dostatek, np.: http://www.portal24h.pl/forum/spolszczenia-metro-2033-t17664.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Może ma wersję :pirate: z Karaibów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Więc można mieć Metro 2033 za darmo,co trzeba zrobić-polubić tą grę na Facebooku (oczywiście trzeba mieć konto na Facobooku) -http://www.dobreprogramy.pl/THQ-za-darmo-rozdaje-gre-Metro-2033,Aktualnosc,38011.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nowy zwiastun, ostrzegam urywa tyłek :P http://gry.onet.pl/wideo/metro-last-light-postapokaliptyczna-rosja-wyglada-,102524,w.html Efekty pogodowe po prostu oszałamiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jeżeli ktoś chce Metro 2033 za darmo to na Facebooku jest promocja wystarczy polubić. https://www.facebook.com/MetroVideoGame/app_395840630491782 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja tam fejsbuczka nie mam ale ciekawi mnie jak to działa ,klikamy lajka na fanpejdżu i dostajemy klucz do gry w wersji elektronicznej ? Pewnie jest jakaś ograniczona ilość , bo wątpię żeby dawali gierkę od tak za darmo za kliknięcie :devil: albo jest jakiś inny kruczek ukryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Studio THQ ma kłopoty finansowe i ostatnio daje w promocji kody do gier.Na fejsie jest Metro 2033,trzeba wygenerowany kod wpisać w Steamie jeśli masz i działa.Ja konta też nie miałem,ale darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy i konto na Facebooku założyłem.Tu jest więcej:http://gry.interia.pl/pc/news/nietypowy-prezent-znana-gra-za-darmo,1872223 Edytowane 13 Grudnia 2012 przez kazik147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Pobrałem właśnie grę, tylko dlaczego jest taki problem z obsługą kart ATI. Trzeba ściągać najnowsze sterowniki Phisis od Nvidii aby gra odpaliła. Miły prezent na święta. To wersja angielska, mógłby ktoś wrzucić opisz klawiszologi po polsku będę wdzięczny. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez czernobyl10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Książka i gra jest świetna ,grałem na xboxie360 więc nie mam problemu z za słabym komputerem na maksymalne detale. Zniszczyłeś (odpalając rakiety),czy uratowałeś "Cienie" (niszcząc namierzanie) na szczycie wieży? To nie "Cienie" tylko "Czarni" tak jest napisane w książce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Teoretycznie masz rację, w grze z tego co pamiętam to na bank są nazwani ''Cieniami''. Mam nadzieję że w Metro Last Light będzie nieco więcej swobody, tak czy siak chciałbym zagłębić się w historię nazistów, najbardziej mnie zainteresowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi