Agrael Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Tytuł oryginalny: Поход к центру Зоны Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 + Open X-ray Data premiery: 26.12.2023 r. Autor: Skala OPIS: Spoiler Sierpień, rok 2012. Stalker o ksywce Śmiały wraz z grupą towarzyszących mu kompanów przesiaduje w barze "100 Radów". Niespodziewanie barman informuje zgromadzonych stalkerów o udanym wyłączeniu Mózgozwęglacza przez Striełoka. Wszyscy zdali sobie sprawę, że nie ma już żadnej bariery oddzielającej centrum Zony. Od tej chwili praktycznie każdy marzył o wyprawie na północ. Na Radarze Stalkerzy walczyli z Bandytami, Wolność z Powinnością, a Najemnicy starali się wyeliminować każdą ze stron. Ostatecznie niedobitki fanatycznej frakcji próbowały powstrzymać każdego przed dotarciem do ich świętego Monolitu. Pomimo przeszkód grupie Śmiałego udało się przedrzeć do Prypeci... Wykorzystane projekty: Spoiler FWR, AtmosFear 3, Absolute Nature 4, Open X-Ray. Od autora: Spoiler To moja pierwsza praca. Początkowo planowałem stworzyć fabułę również na Jupiterze, ale nie mogłem zrealizować tego, co zaplanowałem i byłem po prostu zmęczony. Postanowiłem więc zostawić to, co aktualnie działa. Mod dosłownie na 5 minut może nawet mniej. Jeśli ktoś chce, mogę dorzucić dokument z oryginalną fabułą. Podziękowania: Spoiler Dziękuję za odpowiedzi na pytania: Mawrak, Neptun, ScR1pt, Diesel, Toplol4ik, makdm, vasyan54636, Paracetamol, Ostrov igr lego, WolfHeart, Yara, Policai, justrainy. Podziękowania dla starego GSC za Zew Prypeci. I wszystkim, którzy pozytywnie zareagowali na zapowiedź i napisali przychylne komentarze. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Zew Prypeci 1.6.02. 2. Zawartość pobranego archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Google Drive - [KLIK] Źródło: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi