TheZiomsion Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Czołem. Tak jak brzmi w tytule gdy chcę zacząć nową grę (obojętnie jaką frakcją), to wywala mnie do pulpitu. Liczę na szybką pomoc. Addony , z których korzystam: STCoP_Weapon_Pack_2.8_v5, Smurths_Dynamic_Hud_for_CoCv.3.2.2.8 , TRX - Sounds Revamp (8.3) Installer, Outfit_Addon_1.4.7 , osennij_addon_0.9.5_v3_full Log: FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::r_section [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 520 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't open section 'up_gr_firstab_helm_m40'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report] Edytowane 24 Marca przez TheZiomsion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca @TheZiomsion jakiś problem z outfit addon, kwestia czy masz odpowiednią wersję do swojego CoCa nie wiem czy grasz na 1.4.22 czy 1.5r6 i czy masz odpowiednie dla nich wersje addonów. Jeszcze można ewentualnie spróbować wywalić plik jak w tej odpowiedzi: "another temporary solution is to delete helm_m40_up.ltx from gamedata\configs\misc\outfit_upgrades folder. This is because vanilla m40 helmet different from oufit addon m40 helmet. I plan to do full weapon upgrade mod later. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 24 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Gram na wersji 1.4.22 Edytowane 24 Marca przez TheZiomsion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Jest też szansa, że źle się addon pobrał i można też zassać i wrzucić jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca Nie wiem czy było ale czasem wywala moda po dodaniu poprawek, wtedy wgrać stan przed zmianami z poprawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi