pikt Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Dzień Dobry! Nie wiem jak uzyskać przejście na Plac Budowy. Po rozmowie z Praporem na Wysypisku wynika, że przejście maja wolnościowcy. problem jest taki, że nie ma tej kwestii w dialogu z Łukazsem no i mam problem. Ani drutu ani mydła no i ciągu dalszego z Duchem. Może ktoś wie to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Najpierw to musisz iść do Krzyża i z nim pogadać. On da Ci zadanie na Placu i wtedy Łukasz CI je przekaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca No właśnie Krzyż nic w dialogu na ten temat nie ma. Może muszę skończyć jakieś zadanie lecz nie wiem jakie. Imadło do Wkręta dostarczyłem i na Radarze wyłączyłem Mózg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca To będzie zadanie na teleport dla Kła od Wojskowych. Pewnie najpierw musisz mu arty przynieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 15 sztuk artów już dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca To jeszcze musisz się z nim pobawić w niewidzialnych i testy anomalnych.. Ja przez tydzień się zastanawiałem jak się dostać na ten plac. A miałem już prawie wszystko gotowe. Tylko oddać zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Jednym słowem trzeba zdobyć 6 anomalnych Bizonów z Radaru? ( udało się tylko 3 zaliczyć choć zdobyłem tam 6). Czy ogólnie od wojskowych zdobyć łącznie 6 i w sumie gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca To było dawno temu. Dobre 2 miesiące temu to zadanie robiłem. 4 sztuki musisz ugotować w anomalii śnieżna. Tylko pamiętaj o tym aby to zrobić po emisji i wrzucaj pojedynczo. Potem 24h i lecisz do krzysia. https://op-2.fandom.com/wiki/OP-2.2_chain_quests Tu masz opis zadań łańcuchowych. A jak ci się nie chce to odpalaj spawner-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca (edytowane) Podziękował. Zacząłem od początku gry w tę zabawę. Trochę to przekrętnie jest przetłumaczone. Krzyż chce 6 anomalnych Bizonów. Zadanie na Radarze. Tam zdobyłem 6 a w grze zaliczyło 3. Bądź tu mądry. Edytowane 30 Marca przez pikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca @pikt może Bizony muszą być np w dobrym stanie? Mocno zużytych np nie zalicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca https://op-2.fandom.com/wiki/The_invisibles Tu masz opis zadania. Anomalnych musi być 6 nawet w zerowym stanie. I wrzucasz 3 lub 4 ale zwykłe bizony w śnieżną. Sam krzysio w zadaniu to powiedział. Liczy się sztuka a nie stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Te anomalne to obojętnie skąd weźmiesz. Często gęsto inni wojskowi je także mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 2 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia No to kumam. Jedynie co jest takle trochę dziwne to to, że na Radarze zdobywam 6 anomalnych (po zabiciu 6-ciu bandytów) ale w opcji gry zalicza mi tylko 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia A nie masz gdzieś schowanych innych? Jak Ci brakuje to zabierz stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 3 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Nie jest problemem mieć 6 anomalnych bizonów, a jedynie to, że na Radarze z zadania wychodzi 6 kropek a zalicza po likwidacji tych 6-ciu bandytów tylko 3. Tak więc brakuje mi 3 zabitych a mam 6 zdo bytych od nich anomalnych bizonów. I to jest dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Zacząłem gierkę od początku i k...a znowu powtórka z rozrywki czyli Radar i 6 anomalnych bizonów. Likwiduję wszystkich mam już nawet 9 bizonów a i tak w grze zalicza i jedynie tylko 3. I bądź tu mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia A nie masz generalnie więcej tych bizonów w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia być może trzeba chodzić po Agropromie, Kordon i tam szukać żołnierzy z anomal bizon. Jest to jedynie mój domysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Godzinę temu, pikt napisał(a): Likwiduję wszystkich mam już nawet 9 bizonów a i tak w grze zalicza i jedynie tylko 3 No i bardzo dobrze, tak ma być. Teraz znajdź 3 zwykłe bizony, wrzuć w anomalię "Śnieżna" i wróć tam za dobę, zadanie się zaliczy a Krzyż weźmie od Ciebie te anomalne bizony które masz z wojaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia ACHA dzięki za podpowiedź. biorę się za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikt Opublikowano 14 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Wielkie dzięki za pomoc. Zadziałało i mogę grać dalej.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi