MaklerR Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Z racji na większą ilość wolnego czasu odpaliłem sobie NCL. Co jest irytujące (według mnie) w NCL? Brak zadań w dzienniku, dlatego też, jako, że podobno jestem informatykiem, napisałem sobie prostą prostą aplikację do zarządzania zadaniami, a nóż widelec komuś się przyda. Jak widać mi się nawet przydaje, a wygląd to tylko z powodów czysto estetycznych Menadżer Questów.exeNewtonsoft.Json.dll Te dwa pliki muszą znajdować się w jednym folderze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia O kurde, że Ci się chciało. Fajny bajer Czyli co, drugie podejście do NLC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Zrobiłem to w weekend i to nawet nie od podstaw bo jest to przeróbka mojego projektu na studia, a czy skończę? Zobaczymy. Przyzwyczaiłem się już do dziwactw chociaż niektórych rzeczy nie zdzierżę (zadanie na broń Orzecha, albo to że uratowałem Jurika, a on postanowił wrócić na wysypisko i umrzeć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Taak, mod do lekkich nie należy. Dotarłem na Dicz i dalej wymiękłem, choć nie powiem - klimat jest. Wszyscy, którzy twierdzą, że ukończyliby każdego moda na najwyższym poziomie trudności powinno postawić NLC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 15 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie tyle trudny, co posiada, nie bójmy się użyć tego słowa, debilne rozwiązania, ale nie zmienia to faktu, że jest przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia No i w dechę, fajnie jest, sie przyda na potem jakby co!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi