tybet64 Posted April 28 Report Share Posted April 28 Witam. Ulepszyłem sobie SWD Ryś o namierzanie celu ale go nie ma. Również mam gwint pod tłumik w ASz 12 ale nie mogę żadnego założyć. No i jeszcze jedno, "ulepszyłem" sobie w plikach ASz 12 tak że mam regulowany zoom ale to samo nie działa już w SCARze. No i jeszcze pytanko jak spowodować żeby w powyższych gnatach działało to namierzanie celu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted April 29 Report Share Posted April 29 Kurcze nie wiem, ale chcę wiedzieć czy majstrowałeś w gamedacie oprócz ulepszania w plikach ASz 12. Namierzania celu nie znam jak się robi, bo Call of Chernobyl przechodziłem tylko z broniami zwykłymi bez arsenal overhaul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted May 3 Author Report Share Posted May 3 Kilka broni trochę "ulepszyłem" bo nie wierzę że nap. z takiego Barett M85 nie można ustrzelić snorka czy coś podobnego. Toż to przebija ściany. Tylko że to w tym Rysiu to jest ulepszone u mechanika a nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted May 3 Report Share Posted May 3 Wrealu 7,62 (ak 74) przebija blache w modach ma często problem z kartką papieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts