xKoweKx Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Dok?adnie to si? dzieje, gdy dodaje wi?cej artów do pasa. WTF? FATAL ERROR [error]Expression Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 A u mnie jako? 21 slotów dzia?a i nie ma ?adnych problemów hm dziwne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKoweKx Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 A sk?d ?ci?ga?e?? Daj linkacza. ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Jak pobra?em NS to mia?em taki dodatkowy folder i w nim dodatki i stamt?d wzi??em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKoweKx Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 Dobra, wiem ju?, co by?o przyczyn? tego problemu. Od yozuego wzi??em save'a i powiedzia? bym jak co? ?ci?gn?? moda na 21 artefaktów przy pasie... okaza?o si? jednak, ?e u niego na pas mo?na zaczepi? 90 (!) artefaktów. I dlatego wyskakiwa? ten b??d. EDIT: Niestety, dalej mnie wywala... ten mod chyba wymaga nowej gry i dlatego tak mam. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desert22 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 To odpal now? gr? i zobacz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grassman0 Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Sorry ?e od?wie?am ten temat, ale mam podobny problem z tym dodatkiem do soljanki. Jak próbuje "za?o?y?" na siebie wi?cej artów ni? 12, to mam zaraz takiego samego bugtrapa jak napisa? wy?ej xKoveKx. Próbowa?em instalowa? nowe hudy i fixy na monitory panoramiczne i nic to nie da?o. Po instalacji tego dodatku w menu mam 12 ikonek na arty, a powinno by? chyba 21( przynajmniej na jaki? screen'ach tyle widzia?em). Próbowa?em te? instalowa? ten dodatek na czyst? soljank? bez spolszczenia ale efekt podobny. Spotka? si? kto? z rozwi?zaniem tego problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Jak sama nazwa wskazuje - jest to mod na otrzymanie 21 slotów na artefakty. Je?li jest inaczej - co? posz?o nie tak. Mod jest dobrze sprawdzony na standardowych instalacjach, ale przy obecno?ci innych fiksów mo?e si? co? krzaczy?. Sam mod nie powoduje ?adnych problemów. Proponuje ponownie na?o?y? polonizacj? a dopiero potem mod 21 artów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grassman0 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Tak si? sk?ada ?e ten dodatek dzia?a u mnie tylko z rozdzielczo?ciami w standardzie 4:3. Jak tylko prze??cze na jak?kolwiek panoramiczn? to próba za?o?enia wi?kszej ilo?ci artów ko?czy si? bug trapem( dodatkowo w inventory wy?wietla mi tylko 12 slotów na artefakty, mimo ?e przy 4:3 mia?em 21). Instalowa?em fix na widescrena i nic to nie pomaga?o. Wszystko raczej dobrze zainstalowa?em, kieruj?c si? twoim poradnikiem. Dodatek próbowa?em te? wrzuca? na czysta soljanke w wersji 19.04 i efekt by? podobny. Nie wiem mo?e to wina ?le pobranego\wypakowanego moda, albo wersji gry(wersja ang. pobrana ze steama z wgranym spolszczeniem). Chod? sam mod ze spolszczeniem dzia?a bezproblemowo bez ?adnych bugów i out of memory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts