Jump to content

Mod na 21 artefaktów przy pasie

Recommended Posts

Dobra, wiem ju?, co by?o przyczyn? tego problemu. :) Od yozuego wzi??em save'a i powiedzia? bym jak co? ?ci?gn?? moda na 21 artefaktów przy pasie... okaza?o si? jednak, ?e u niego na pas mo?na zaczepi? 90 (!) artefaktów. :) I dlatego wyskakiwa? ten b??d.

EDIT: Niestety, dalej mnie wywala... ten mod chyba wymaga nowej gry i dlatego tak mam. :/

• 1 month later...

Sorry ?e od?wie?am ten temat, ale mam podobny problem z tym dodatkiem do soljanki. Jak próbuje "za?o?y?" na siebie wi?cej artów ni? 12, to mam zaraz takiego samego bugtrapa jak napisa? wy?ej xKoveKx. Próbowa?em instalowa? nowe hudy i fixy na monitory panoramiczne i nic to nie da?o. Po instalacji tego dodatku w menu mam 12 ikonek na arty, a powinno by? chyba 21( przynajmniej na jaki? screen'ach tyle widzia?em). Próbowa?em te? instalowa? ten dodatek na czyst? soljank? bez spolszczenia ale efekt podobny. Spotka? si? kto? z rozwi?zaniem tego problemu?

Jak sama nazwa wskazuje - jest to mod na otrzymanie 21 slotów na artefakty. Je?li jest inaczej - co? posz?o nie tak. Mod jest dobrze sprawdzony na standardowych instalacjach, ale przy obecno?ci innych fiksów mo?e si? co? krzaczy?. Sam mod nie powoduje ?adnych problemów.

Proponuje ponownie na?o?y? polonizacj? a dopiero potem mod 21 artów

Tak si? sk?ada ?e ten dodatek dzia?a u mnie tylko z rozdzielczo?ciami w standardzie 4:3. Jak tylko prze??cze na jak?kolwiek panoramiczn? to próba za?o?enia wi?kszej ilo?ci artów ko?czy si? bug trapem( dodatkowo w inventory wy?wietla mi tylko 12 slotów na artefakty, mimo ?e przy 4:3 mia?em 21). Instalowa?em fix na widescrena i nic to nie pomaga?o. Wszystko raczej dobrze zainstalowa?em, kieruj?c si? twoim poradnikiem. Dodatek próbowa?em te? wrzuca? na czysta soljanke w wersji 19.04 i efekt by? podobny. Nie wiem mo?e to wina ?le pobranego\wypakowanego moda, albo wersji gry(wersja ang. pobrana ze steama z wgranym spolszczeniem). Chod? sam mod ze spolszczeniem dzia?a bezproblemowo bez ?adnych bugów i out of memory.