xKoweKx Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dok?adnie to si? dzieje, gdy dodaje wi?cej artów do pasa. WTF? FATAL ERROR [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A u mnie jako? 21 slotów dzia?a i nie ma ?adnych problemów hm dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A sk?d ?ci?ga?e?? Daj linkacza. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jak pobra?em NS to mia?em taki dodatkowy folder i w nim dodatki i stamt?d wzi??em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dobra, wiem ju?, co by?o przyczyn? tego problemu. Od yozuego wzi??em save'a i powiedzia? bym jak co? ?ci?gn?? moda na 21 artefaktów przy pasie... okaza?o si? jednak, ?e u niego na pas mo?na zaczepi? 90 (!) artefaktów. I dlatego wyskakiwa? ten b??d. EDIT: Niestety, dalej mnie wywala... ten mod chyba wymaga nowej gry i dlatego tak mam. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 To odpal now? gr? i zobacz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grassman0 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sorry ?e od?wie?am ten temat, ale mam podobny problem z tym dodatkiem do soljanki. Jak próbuje "za?o?y?" na siebie wi?cej artów ni? 12, to mam zaraz takiego samego bugtrapa jak napisa? wy?ej xKoveKx. Próbowa?em instalowa? nowe hudy i fixy na monitory panoramiczne i nic to nie da?o. Po instalacji tego dodatku w menu mam 12 ikonek na arty, a powinno by? chyba 21( przynajmniej na jaki? screen'ach tyle widzia?em). Próbowa?em te? instalowa? ten dodatek na czyst? soljank? bez spolszczenia ale efekt podobny. Spotka? si? kto? z rozwi?zaniem tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jak sama nazwa wskazuje - jest to mod na otrzymanie 21 slotów na artefakty. Je?li jest inaczej - co? posz?o nie tak. Mod jest dobrze sprawdzony na standardowych instalacjach, ale przy obecno?ci innych fiksów mo?e si? co? krzaczy?. Sam mod nie powoduje ?adnych problemów. Proponuje ponownie na?o?y? polonizacj? a dopiero potem mod 21 artów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grassman0 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Tak si? sk?ada ?e ten dodatek dzia?a u mnie tylko z rozdzielczo?ciami w standardzie 4:3. Jak tylko prze??cze na jak?kolwiek panoramiczn? to próba za?o?enia wi?kszej ilo?ci artów ko?czy si? bug trapem( dodatkowo w inventory wy?wietla mi tylko 12 slotów na artefakty, mimo ?e przy 4:3 mia?em 21). Instalowa?em fix na widescrena i nic to nie pomaga?o. Wszystko raczej dobrze zainstalowa?em, kieruj?c si? twoim poradnikiem. Dodatek próbowa?em te? wrzuca? na czysta soljanke w wersji 19.04 i efekt by? podobny. Nie wiem mo?e to wina ?le pobranego\wypakowanego moda, albo wersji gry(wersja ang. pobrana ze steama z wgranym spolszczeniem). Chod? sam mod ze spolszczeniem dzia?a bezproblemowo bez ?adnych bugów i out of memory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi