Brzo0za Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Da się zrobić coś innego niż zaczęcie gry od nowa żeby Borow do mnie nie strzelał? Zacząłem grę od nowa bo jak się później dowiedziałem jest zadanie w którym trzeba spłacić u niego dług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja @Brzo0za Zakładam, że chodzi o Dzika z Doliny Mroku. Jeżeli tak, to on ma sporo zadań. Nie masz zapisu sprzed wejścia do Doliny? Trzeba dać apteczkę - chyba tak się bandos nazywał - Mongołowi. Wtedy bandyci z Dzikiem na czele nie będą w stosunku do Ciebie agresywni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 11 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Czyli nie pozostaje nic innego jak odpuszczenie dużej części gry którą się już przeszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Bez Dzika, nie wykonasz w zasadzie dużej części fabuły. Musisz powtarzać. Zacznij od wejścia do Doliny i uratowania Mongoła i przygotuj sobie od razu 50000 kafla na uratowanie jednego z Powinności. Da ci to dostęp do fajnej ścieżki zbieraczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 12 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja A czy ten Mongoł to chodzi o bandyte z początku wejścia do Doliny Mroku przy którym stoi powinnościowiec? I co w kwestii ratowania powinnościowca z rąk dwóch bandytów podczas zasadzki, czy postrzelenie ich jakoś wpływa na relacje z tymi bandziorami w bazie bo już się przekonałem że strzelanie do powinności na magazynach wojskowych kiedy ich wydajemy wolności nie jest korzystne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja @Brzo0za tak to ten pierwszy bandyta, którego masz uratować. A zabicie tamtych dwóch prowadzących jeńca nie wpływa na stosunki z Bandytami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Teoretycznie poradnik zakładał pójście z Nabojem na zasadzkę zlikwidowanie kogo trzeba i szybki powrót i leczenie ale tak jak pisze @tom3kb obecnie możesz go wyleczyć od razu gdy Nabój zniknie za horyzontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Nie chcąc otwierać kolejnego tematu aby nie zaśmiecać forum chcę jeszcze zapytać o jedną rzecz. U Borowa można się dowiedzieć o kimś kto kręcił film w Zonie i wie coś o Fenrirze, daje namiar na Kamaza w okolicy Rostoku gdzie rzekomo ma być zdjęcie. Gdzie chociażby mniej więcej tego szukać, obleciałem najbliższą okolicę z 20 razy i nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja @Brzo0za nie jestem pewien czy to to zadanie ale chodzi chyba o Kamaza znajdującego się w Barze jak się idzie na Magazyny Wojskowe AALLLLEEE że Kamaz niby jest w Dziczy/Rostoku to z Baru przechodzisz na Dzicz, później wskakujesz na rury koło przejścia i że tak powiem "wychodzisz poza mapę" w stronę Magazynów wojskowych, i tam też będzie stał ten Kamaz, no i szukaj na nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Dziękuję bardzo za pomoc, w życiu bym się nie domyślił że trzeba zrobić taki manewr, dużo takich ciekawości czeka podczas gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja @Brzo0za na sto procent nie jestem pewien czy to to zadanie ale jedno na bank jest tak zrobione. I tak w Opku nie raz wychodzisz za mapę, przechodzisz przez dziurę w teksturach do jakiegoś budynku itp zagrywki. Trochę tego jest. Przynajmniej wiesz czego się spodziewać 😏 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja w Op 2.2 nie trzeba łazić po za mapą. Zdjęcie jest na pacę Kamaza na drodze wystarczy wskoczyć i tam będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi