Piesek Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Pobrałem według instrukcji z stronki całą grę , I wyskakuje mi taki problem Startowo miałem gre w Plikach Programów , przeniosłem bezpośrednio do C , Jakieś pomysły czarodzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Wiesz co? Mam pomysł 💡: Pokaż cały folder plików gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja To cały folder Chyba ze chodzilo ci o bina czy userdate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Pokaż oba najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2 minuty temu, Polski_Szogun napisał(a): Pokaż oba najlepiej To chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Rozumiem, że moda odpalasz z XR_3DA? Spróbuj odpalić ten plik co się na górze błędu wyświetla i zrób screena, albo napisz co zobaczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 1 minutę temu, Polski_Szogun napisał(a): Rozumiem, że moda odpalasz z XR_3DA? Spróbuj odpalić ten plik co się na górze błędu wyświetla i zrób screena, albo napisz co zobaczyłeś Tu masz wszystko 20240520-1808-32.7958063.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Czaję, czyli wyskakuje błąd po kilku sekundach 4 minuty temu, Polski_Szogun napisał(a): Spróbuj odpalić ten plik co się na górze błędu wyświetla i zrób screena, albo napisz co zobaczyłeś O ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 3 minuty temu, Polski_Szogun napisał(a): Czaję, czyli wyskakuje błąd po kilku sekundach O ten: Chyba o to chodzi , chyba ze chcesz screena z folderu z crashem jak to wyglada? 20240520-1817-26.1540851.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @Piesek Wszystkie mody powinno się instalować poza partycję systemową. Nie, żeby coś, ale pewnie instalacja skopana. Instalujesz OPka poprzez instalator, później nakładasz patcha (który też ma instalator) i spolszczenie (gamedata.dbz_pl) wrzucamy do głównego katalogu gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Teraz, Agrael napisał(a): @Piesek Wszystkie mody powinno się instalować poza partycję systemową. Nie, żeby coś, ale pewnie instalacja skopana. Instalujesz OPka poprzez instalator, później nakładasz patcha (który też ma instalator) i spolszczenie (gamedata.dbz_pl) wrzucamy do głównego katalogu gry. Czyli brakuje mi Gamedaty? To przez to? Calosc pobierałem pojedyńczo tak jak zwykle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja A w ogóle jest coś w logu? Jakiś fatal error? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Teraz, tom3kb napisał(a): A w ogóle jest coś w logu? Jakiś fatal error? Tak to wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Aha, to @tom3kb pytaj teraz, bo nie wiem co dalej. PS: Sorki za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @Piesek to otwórz ten na samej górze, zjedź na sam dół i zobacz czy jest jakiś Fatal Error Bla bla bla bla bla Może to komuś coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2 minuty temu, tom3kb napisał(a): @Piesek to otwórz ten na samej górze, zjedź na sam dół i zobacz czy jest jakiś Fatal Error Bla bla bla bla bla Może to komuś coś podpowie. Jest jakiś fatal 6 minut temu, tom3kb napisał(a): @Piesek to otwórz ten na samej górze, zjedź na sam dół i zobacz czy jest jakiś Fatal Error Bla bla bla bla bla Może to komuś coś podpowie. anyway dzięki za pomoc Mam nadzieje ze uda mi sie to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja W grupie damy radę nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja No właśnie nie bardzo bo pierwszy raz taki fatal widzę, a i w internecie na razie nic nie mogę znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Teraz, tom3kb napisał(a): No właśnie nie bardzo bo pierwszy raz taki fatal widzę, a i w internecie na razie nic nie mogę znaleźć. Wątpie by reinstall coś dał bo poprzednim razem nie dał , kończa mi sie opcje , chyba ze ktoś zrobił by folder do pobrania ze wszystkimi swoimi plikami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja To dobry pomysł! Ja go nie mam, ale na pewno ktoś go ma więc poproś tam innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @Piesek Aktualizowałeś Direct X i Microsoft Visual C++? Spróbuj usunąć plik user.ltx. Specjalistą nie jestem, ale log wskazuje na problem z brakiem pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 32 minuty temu, Piesek napisał(a): chyba ze ktoś zrobił by folder do pobrania ze wszystkimi swoimi plikami? Mod spakowany to ze 20gb, ja bym ewentualnie pobrał z innego źródła dla sprawdzenia ale jakby link był walnięty to w przypadku tego moda raczej by ludzie dali znać. Chyba, że jakieś problemy u ciebie podczas pobierania. Ps. A w ogóle jakie parametry kompa? Nie jakiś przedpotopowy? 😏 A nie ważne widzę kartę w logu ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 36 minut temu, tom3kb napisał(a): Mod spakowany to ze 20gb, ja bym ewentualnie pobrał z innego źródła dla sprawdzenia ale jakby link był walnięty to w przypadku tego moda raczej by ludzie dali znać. Chyba, że jakieś problemy u ciebie podczas pobierania. Ps. A w ogóle jakie parametry kompa? Nie jakiś przedpotopowy? 😏 A nie ważne widzę kartę w logu ☺️ Komp niedawno kupiony parametry wysokie sprawdze metode kolegi z góry 42 minuty temu, Agrael napisał(a): @Piesek Aktualizowałeś Direct X i Microsoft Visual C++? Spróbuj usunąć plik user.ltx. Specjalistą nie jestem, ale log wskazuje na problem z brakiem pamięci. Gdzie znajde ten plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @Piesek W internecie. Direct X, Microsoft Visual C++. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Miałeś jakieś problemy podczas pobierania? Nie przerwało Ci gdzieś pobierania plików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi