kamilxx2 Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Miał ktoś może taki problem, albo spotkał się kiedyś z czymś takim i może mi pomóc, albo chociaż wystawić karty na stół i powiedzieć że wszystko jest dobrze, tylko ja mam jakieś zwidy. Chodzi o to że w niektórych grach moja myszka a dokładniej mówiąc obracanie nią kamery jest tak szybkie że powoduje u mnie zawroty głowy. Przykład ( Wiedźmin 3) Klawiatura i myszka, gra wyjęta z pudełka czyli domyślne ustawienia. Wiedźmin 3 ale z kontrolerem czy jak ktoś woli gamepad. Przykład Robocop Zmienianie szybkości myszy ( najniższa wartość) Windows wpływa na sam pulpit i menu gry ale nie na samą grę. Przykład Szukałem sam rozwiązania ale nic nie znalazłem, dałem do serwisu wybuliłem kasę, nic nie znalazł, po prostu mam dość , mam ochotę powiedzieć PCMasterRace i rzucić go w kąt i mieć święty spokój z nim do końca życia. Za jakąkolwiek pomoc będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia A podłącz jakąś inną mychę dla sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 3 minuty temu, tom3kb napisał(a): A podłącz jakąś inną mychę dla sprawdzenia. Podłączałem do każdego portu usb różne myszki przewodowe, tak samo zamieniłem monitor który ma inną rozdzielczość, nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Jakiej myszki używasz? Jaki system operacyjny? Myszka posiada jakieś sterowniki/kontrolę dpi? Możesz masz ustawione za duże dpi bądź włączoną akceleracje w ustawieniach myszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia @Naznaczony2001 cobalt 330 która ma najnowsze sterowniki że strony producenta, ustawiona na najniższą kontrole dpi zwykła myszka która nie ma żadnego programy do ustawień oraz logitech myszka g102 z programem ustawioną na najniższe ustawienia. Windows 11 akceleracje w ustawieniach myszy, włączona czy wyłączona, nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Takie może nie na temat, ale czy na serio w Twoim opisie muszą być ujęcia krwi cieknącej po twarzy i scena duszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia @OldMan Jeśli jest to niezgodne z regulaminem, to nie ma żadnego problemu aby usunąć te pierdoły z mojego opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Nie wiem jak to jest (i czy jest ) w regulaminie. Ale to taka prośba starszego pana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) Wejdź w ustawienia potem w zakładkę mysz i tam masz ustawioną czułość. Może coś zmieniłeś, bo nawet najniższe DPI można tą funkcją zwiększyć na najwyższe. Edytowane 18 Sierpnia przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, kamilxx2 napisał(a): @Naznaczony2001 cobalt 330 która ma najnowsze sterowniki że strony producenta, ustawiona na najniższą kontrole dpi zwykła myszka która nie ma żadnego programy do ustawień oraz logitech myszka g102 z programem ustawioną na najniższe ustawienia. Windows 11 akceleracje w ustawieniach myszy, włączona czy wyłączona, nic nie pomaga. Pobaw się tymi ustawieniami i sprawdź czy na pewno dpi masz ustawione najniższe. Spróbuj wyłączyć "zwiększ precyzje wskaźnika". Edytowane 18 Sierpnia przez Naznaczony2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 18 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia @Naznaczony2001 Nie ważne jak bardzo pobawię się tymi ustawieniami, jak mocno zmniejszę "szybkość działania myszy" czy "szybkość wskaźnika" , w grze nie ma znaczenia, tylko w menu głównym i oczywiście w samym Windowsie. Dpi na pewną mam najniższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi