SoMeei Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mam problem z najnowszą wersją tego moda mianowicie TFW 2.5. Po wrzuceniu Gamedata, zmienieniu linijki w pliku fsgame (wcześniej aktualizowałem grę do 1.5.10) szczęśliwy i zadowolony odpalam grę... ok wszystko ładnie chodzi itd. Docieram do bazy Wolności i gadam z dowódca że chce się przyłączyć do frakcji bla bla bla.... i w pewnym momencie zaraz po zakończeniu rozmowy dostaję nowe zadanie i... gra pięknie się zawiesza.. cuda wyprawiałem : patche do moda, ustawienia i antywirusy ale nic nie pomogło. We wszysttkich innych frakcjach dzieje się tak samo... ale kiedy nie dołączam do żadnej frakcji gra chodzi płynnie! Może ktoś wie jak rozwiązać problem i napisze. Z góry serdeczne Bóg zapłać. :( P.S. może to coś pomoże mam wersję Stalka z Platynowej Kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Rozumiem że w logu żadnych errorów nie ma? Dla pewności zerknij .Będzie to pewnie jakiś problem ze skryptem , ale jeżeli gra nie powie co ją boli to czarno to widzę.Czyste Niebo miało kilka patchy , może tu tkwi problem , spróbuj uruchomić moda na innej wersji CN . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeei Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Już problem rozwiązany.. :( wystarczyło trochę(15-20 min) poczekać.... TO dla tego Logi były czyste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi