portals Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kalendarz na Marzec 2011 Firmowy kalendarz od GSC ...jak na razie chyba najładniejszy w tym roku. Ludzie z GSC kochają zimę i nie czują zbliżającej się wiosny... Kolejny piękny kalendarz na miesiąc Marzec autorstwa Oloo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kalendarze w które włożone jest dużo pracy, świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A to mój może się komuś spodoba ;d http://oi53.tinypic.com/2uji7wz.jpg Pasuje na monitory zwykłe jak i panoramiczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Bardzo fajny kalendarz Kpuc. Mi się podoba i masz plus. Wrzucę go na pulpit, będę miał dwa do wyboru...tydzień oloo , tydzień Twój... :( Bardzo ładna czcionka kalendarza. Kpuc mógłbyś zrobić jeszcze jakiś motyw...to znaczy z innym tłem. Coś jak roztopy śniegu, czy początki wiosny..sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Miałem taki pomysł aby wykonać to na tle Prypeci zimą mam 3 wyselekcjonowane tła i problem był z rozdzielczością np. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Możesz użyć wyszukiwarki do grafiki..niestety nie znalazłem większej rozdzielczości dla obrazka w linku... ..Wyszukiwanie grafiki w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Oloo jak zwykle świetny kalendarz :( Kpuc do twojego kalendarza przydałoby się właśnie coś takiego co zaproponował malakas wtedy też miałbym dylemat co na pulpicie umieścić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Bardzo proszę specjalnie dla was , nie ma szału :( A znaleźć coś w dobrej rozdzielczości na tło w śnieżnym klimacie jest problemem . http://oi54.tinypic.com/332nu5t.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Ostatni też fajny....w linku masz fotke w HD 1920 x 1080 ...Proszę nałóż na nią przeźroczyste cyferki z postu nr.3 i wklej tutaj jako link... Grafika HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 kilka wersji każda z inaczej ułożonym hud Tak przy okazji oryginalny kalendarz Od GSC , miałem wystawić jako nowy temat ale dam sobie spokój - :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Kpuc jeżeli możesz zrób mi na fotce, którą wysłałem Hud z 3 -postu w odległości 2 cm od krawędzi w prawym dolnym rogu. Nie dodawaj innych opisów sam kalendarz... Chcę ten bezbarwny nie chcę czarnego...wstawię to na pulpit. Oczywiście dam punkt za pracę... :( Firmowy kalendarz już jest na Portalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Cyferki kalendarza muszą mieć jakiś podkład , tak się tylko zlewają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Przyznaję rację że jest to pierwszy w tym roku kalendarz od GSC który jest naprawdę ładnie zrobiony. Wreszcie coś z porą roku a nie ciągle jakieś ściany, lalki, rury i takie tam inne. Za ten kalendarz ludziom z GSC należy się :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Cyferki kalendarza muszą mieć jakiś podkład , tak się tylko zlewają . Masz rację nie pomyślałem o tym, ale masz punkt za pomoc. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kpuc robisz kalendarze na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kpuc robisz kalendarze na zamówienie? W zasadzie nie , ale jak coś prostego (gimp)to mogę spróbować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 To jakbyś mógł to strzel mi kalendarz na Kwiecień z jakimś zdjęciem z Prypeci(obojętnie jakie) napisy niech będą w prawym dolnym rogu(chyba że na zdjęciu będzie niebo to wtedy napisy na niebie niech będą) czcionka nie ma znaczenia oby była widoczna.Jak zrobisz to dam plusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi