KapitanCzarny Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada (edytowane) Witam, ktoś jest w stanie mi pomóc? Nie mogę dalej grać, gdyż nie wyświetla mi głównej misji na mapie... Nie wiem co mam zrobić, zostaje mi aktualnie chyba tylko chodzenie po skrytkach, ewentualnie misje poboczne... Dodam, że mam kliknięte na misję "ŚLEDZENIE" mimo to nie widzę jej. Proszę pomóżcie mi Edytowane 24 Listopada przez KapitanCzarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano 24 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada ja nie umiem zabic tej cholernej pijawki w labolatorium na początku xDD ktos ma jakąs taktyke? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada W dniu 24.11.2024 o 21:20, Karozilla napisał(a): ja nie umiem zabic tej cholernej pijawki w labolatorium na początku xDD ktos ma jakąs taktyke? xD Chodzi o tą która pojawia się jak masz zebrac artefakt? Możesz pobiec dalej, wskoczyc jak dobrze pamiętam na wozek i z tego miejsca spokojnie strzelać. Generalnie to jest metoda która sprawdza sie na wiele mutantów. W dniu 24.11.2024 o 20:30, KapitanCzarny napisał(a): Witam, ktoś jest w stanie mi pomóc? Nie mogę dalej grać, gdyż nie wyświetla mi głównej misji na mapie... Nie wiem co mam zrobić, zostaje mi aktualnie chyba tylko chodzenie po skrytkach, ewentualnie misje poboczne... Dodam, że mam kliknięte na misję "ŚLEDZENIE" mimo to nie widzę jej. Proszę pomóżcie mi Wyglada troche na buga. Która miejsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada @KapitanCzarny na zbugowanie zadań i brak możliwości dalszej gry znalazłem taką poradę https://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=168&p=352331#p352331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanCzarny Opublikowano 26 Listopada Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada Godzinę temu, tom3kb napisał(a): @KapitanCzarny na zbugowanie zadań i brak możliwości dalszej gry znalazłem taką poradę https://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=168&p=352331#p352331 Dziękuję Ci z całego serca! Spadłeś mi z nieba! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi