LordDino Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Tu mo?na by wpisywa? ka?dy nie mi?y i przeszkadzaj?cy w grze bug trap (nie licz? tych które same mijaj? b?d? si? je omin?? da). Mi nie ?aduje si? Kordon z Wysypiska na samym ko?cu ?adowania BT. [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Mi wywala i to cz?sto a ?adnego wyt?umaczenia przez co nie zostawia, tylko to mam na ko?cu loga prawie zawsze Wczytywanie tekstur... * t-report - base: 988, 403903 K * t-report - lmap: 10, 10241 K ***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Revan, wciskasz "P" w czasie kiedy Stalker przycina, dogrywaj?c A-life. Procek nie wyrabia ju? z silnikiem. Solijanka wyciska ju? prawie 100% jego mo?liwo?ci. Aby unikn?? tego typu bugów sprawdzanie mapy, pda nale?y wykonywa? po ust?pieniu przycinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A ja sobie poradzi?em na oko?o, ?e tak powiem mia?em qseva 2 minuty przed przej?ciem wgra?em go i do bramy i tym razem nie ma BT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mugin Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam, Czy ma kto? pomys? o co chodzi ? [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A ja zrobi?em temat gdzie mo?na wkleja? bug trapy potem ?atwo mo?na b?dzie znale?? jak si? jaki? powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ciekawy sposób wypróbuj? go, dzi?ki widower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Za ka?dym razem jak chc? postawi? na 2 starcie na areni wywala mi buga. [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam. Wróci?em z jantaru do baru i mam emisje, po emisji gdy chc? wej?? do 100 radów mam bug trapa. FATAL ERROR [error]Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 masz bioradar pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Spróbuj wgra? ten hud http://stalkerteam.pl/pliki/pobierz.php?$plik=HUD_Small_Biorad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 No to chyba kres mojej Soljanki ...jak jestem na Dziczy , czy Jantarze jest OK> ale po wej?ciu do baru mam 30 sekund i ciach pulpit... co robi? rad?cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Te? takie co? mia?em ale w kordonie zrób tak: Poczekaj na poziomie granicz?cy z barem(np magazynach) do emisji potem w jej trakcji przejd? do baru poczekaj do jej ko?ca,jak wywali to spróbuj jeszcze raz. Gdy emisji si? sko?czy to wyjd? z powrotem do poprzedniego poziomu.Odczekaj z 5 minut i spróbuj wej?? do baru. U mnie problem spowodowa? FPS "FIX" który uszkodzi? zapis Je?li w logach nie pojawia si? fatal error to dawajcie ca?ego loga na pastebin.com lub jako kod(chodzi o tag bbcode) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja te? tak mia?em a by?o to win? bioradaru, jak go zdj??em z pasa to przesta?o wywala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 B?d? prubowa? , bo gry szkoda . jestem ju? za gl?boko by teraz odstawi?. // Portals pomog?o ....dalej w grze , a t? recepte mo?na wstawi? gdzie? do cz?stych usterek i rozwiaza? . // Czemu nie,wstawi? - portals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 No w?a?nie od tego jest ten temat ?eby sobie kto? kiedy? poczyta?, a nó? ju? by?o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 dzi?ki wielkie za pomoc, zadzia?a?o , ale tym razem mam inny problem, gdy jestem w magazynach wojskowych, z powinno?ci? rozwali?em baz? wolno?ci i chc? i?? do radaru lecz gdy ju? ma si? wczyta? mam bugtrapa i w logu mam tylko co? takiego: stack trace: 001B:05BB2F41 xrGame.dll Nie wiem czym to mo?e by? spowodowane, mo?e trzeba odkry? drog? do radaru, przeszuka?em ca?e magazyny i nic, to samo mam jak chc? i?? do baru. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Daj ca?ego loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 nie mam ca?ego, mam tylko to: stack trace: 001B:05BB2F41 xrGame.dll nie ma fatal error, ale jest du?o: ! Cannot find saved game ~~~ malandrinus bind_stalker.watch_value: 862390347, counter: 286 od 101 na ko?cu. Nie wiem co mo?e by? przyczyn?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 U?ywa?e? kiedy? fpx fix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Nie, solyanke mam 19.04.10 w czterech cz??ciach ze spolszczeniem i z dodatków bin, teraz wzi??em ten fps fix, wklei?em w gamedate i ten sam problem jest. Teraz te? witamina na 500 kg mi nie dzia?a, a mam du?o rzeczy, ale bez k?ódki i nie mog? schowa? do schowka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Lepiej zainstaluj od nowa stalkera i solyanke, bo podmieni?e? plik dll pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 tak, z dodatków bin te? wyci??em. Dobra to mam na nowo stalkera 1.0004 patch i solyanke 19.04.10 w czterech cz??ciach, dam spolszczenie, hud od portals ?eby bioradar dzia?a?, najlepiej napiszcie co mam wybra? z dodatków ?ebym czego? znowu nie zepsu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Tu s? dodatki dla solyanki http://stalkerteam.pl/index.php/board,31.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 No dobra, a co mam wybra? z tych dodatków abym móg? przej?? do radaru ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi