wajs94 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Mam problem z zainstalowaniem dodatku do solyanki 19.04 z dopą. Gdy wrzucam dodatki żeby plecak się nie pruł i więcej slotów na arty to gra się nie chce włączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Jeśli chodzi o dodatek na 21 artefaktów z naszego forum to na pewno działa bez problemów .A co to za dodatek na prucie plecaka ? Ja takiego nie znam ,skąd go wziąłeś ? Po za tym pliki modyfikujące udźwig zmieniają plik actor.ltx który jest najczęściej w spolszczeniu.Tu może tkwić problem że najpierw wgrywasz spolszczenie a potem dokładasz mu inny plik z modyfikacją udźwigu i wtedy częściowo te spolszczenie nadpisujesz , a takie coś moze już powodować wyloty tym bardziej że nie wiadomo z jakich plików twoja modyfikacja na "prucie plecaka " korzysta .Tak czy siak z mojego doświadczenia wynika że udźwig trzeba sobie zmodyfikować ręcznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ktoś zgłaszał już problem z tym patchem na plecak...on nie jest dostosowany do Dopełnienia i nie pobrałeś go z pobieralni. Był ewentualnie w starym pakiecie do Soljanki 19.04. Masz dodatek na plecak...sprawdzony i działa. Wypadanie rzeczy z plecaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts