Salus120 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zabiłem zupełnie przez przypadek gościa i nie mam tego detektora :-) Nie chcę wracać do poprzedniego zapisu bo już trochę po przechodziłem zadań. Może ktoś wie pod jaką nazwą on jest w grze bo chcę go dodać do listy towarów handlarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ustrojstwo nazywa się (o ile się nie mylę :(): "detector_simple" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Użyj lepiej Spawnera (jest łatwiejszy niż dodawanie towaru do handlarzy) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pod tą pierwszą nazwą może sie ukrywać zwykły dozymetr radiacji :(. Jakby co to masz drugą nazwę, która w razie porażki z pierwszą powinna dać Ci oczekiwany przedmiot :) "detector_advances" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 To raczej nie to wyskoczył mi Dozymetr :( Spróbuję tą drugą. Ta druga to detektor anomalii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Sorki, moja wina nie doczytałem, że chodzi Ci o detektor artefaktów, a nie anomalii :) Tak to jest jak za szybko coś się czyta :( Tak porządany przez Ciebie detektor ARTEFAKTÓW ma w plikach gry nazwę taką: "det_artefact_indy" Tą nazwę należy wpisać do spawnera, lub dodać do sprzedaży u handlarza. Tym razem osobiście sprawdziłem spawnerem czy to jest ten przedmiot - to jest ten i działa (poszedłem z nim poszukać artów w terenie :) - znalazłem). UDANEGO POLOWANIA NA ARTEFAKTY !! P.S. i nie zapomnij oddać na cele charytatywne lub kupić go u handlarza za 60 000 rubli, które miałeś dać za ten detektor kolesiowi w grze :) Tak będzie przynajmniej uczciwie i fair :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Dzięki oczywiście zapłacę za gościa zabitego. Chociaż tak mogę mu się odpłacić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Chcesz jeszcze za niego płacić ? To złodziej. Wyłudził ode mnie 70 000 . Sidor dał mi wykrywacz, bo mu się żal zrobiło że tak mnie orżneli. Zresztą mówił że nie pierwszy raz się podszywali pod jego dłużników. Ja się rozglądam i jak tylko tego dziada spotkam to marny jego los... :( BTW. Jak ten kolo się nazywał ? Pamiętam tylko że miał pacyfę z tyłu na kapturze. Oj nie wywinie się. Kiedyś się nasz ścieżki skrzyżują. Zapłacze wtedy gorzkimi łzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Hehe też planowałem morderstwo , ale po paru godzinach gry zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wiesz Kobal, za względu na Twoje dobro, mam nadzieję że nie pożyczasz ludziom kasy :D [EDIT] Oczywiście żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Na pożyczanie to mnie niestety tylko w grach stać hehe , ja biedny człowiek jestem :D kamyczek przydrożny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nie chodzi o to czy uczciwie, czy nieuczciwie koleś postąpił. Chodzi o to, że jeśli nie stracisz tych 60 000 rubli, to nie ma rozmowy z Sidorem o detektorze, a jak nie ma rozmowy to i detektora nie ma :D W związku z tym, ktoś kto chce posiadać wspomniany detektor MUSI dać się oszukać, a co za tym idzie STRACIĆ tą kasę - i to jest właśnie to "uczciwe" podejście do gry (ponieważ tak to sobie zamyślili autorzy moda :)), a na tym etapie gry 60 000 rubli potrafi czasem zrobić różnicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A mnie ciekawi czy Ty Yurek też go szukasz żeby wyrównać pewne sprawy... Właściwie powinieneś wiedzieć czy da się tego ... znaleźć później ? Czy gdzieś nie chodzi ? No powiedz, pięknie proszę... To już nie chodzi o kasę. O coś innego. Wycinamy wątek o kobietach i ...reszta się zgadza. W imię... Mój odnośnik To co ? Pamięta ktoś jak ten gość się nazywał i czy go można spotkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A jak by gościa sprzątnąć tuż o tym jak nas oskubie może kaskę się da odzyskać ktoś próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No ja zapłaciłem tylko za detektor z czystego sumienia że zdobyłem go nie legalnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Powiem tak - też chętnie bym go dorwał i nastepnym razem zrobię raczej tak jak postuluje LordDino (a nuż jakaś spora kaska z nigo wyskoczy ?). Wtedy to jeszcze po prostu grałem w Soliankę, nie robiłem screenshotów, wiedziałem, że taka akcja będzie miała miejsce i miałem przygotowaną forsę. Dopiero u Sidora dowiedziałem się, że to ściema. Nie pamiętam kto to był, ale nastepnym razem po akcji przekazania kaski pójdzie kolo do piachu "w imię zasad..." :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi