kanon1022 Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam mam problem z pisaniem literki ł na różnych klawiaturach , muszę mocno nadusić ALT+L to wtedy poleci cały rządek literki łłłłł . Klawiatura to APEX 5 od Steelseries oddałem do X-KOM w ramach gwarancji , i kupiłem u nich Silver Monky Mandrill i to samo . Jak już zacznie działać to jakiś czas działa , ale po ponownym uruchomieniu znowu to samo . Możecie jakoś pomóc dodam tylkoo , że ten problem występuje tylko z literą ł . Mam windows 11 professional . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Może jakiś inny program przypisał sobie taki skrót? Spróbuj wyłączyć wszystko co się da i zobaczyć wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) @portalsAle jaki to może być siedziałem nad tym z tydzień zanim oddałem do X-KOMU . Wyczytałem ,że w menedżer zadań i tam sprawdzać po koleii wyłączać narazie wyłączyłem w tym klawisze dostępu jutro zobaczę bo narazie mi działa . Edytowane 5 Kwietnia przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi