godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Niebo jest rozmazane i nie wiem jak to naprawić. Gra jest oryginalna. Dane sprzętu: procesor: AMD Athlon 2200+, 1 Gb ram, karta graficzna: NVIDIA GeForce 6200 Proszę o pomoc! nam do tego jeszcze fotke: http://www.bankfotek.pl/view/908582 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Gadałem z Nim na gg i problem nie występuję w innych grach a nawet w innych stalker'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czyli co mam zrobić? Chodzi mi o to by to wyeliminować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Minimalne: Procesor: Pentium 4 2 GHz lub AMD Athlon XP 2200 + Pamięć: 512 MB RAM Dysk twardy: 10 GB wolnej przestrzeni na HDD Karta graficzna: 128 MB pamięci kompatybilna z DX 9c @Godzio wymagania minimalne niby spełniasz ...masz wszystkie sterowniki najnowsze jakie są w systemie ? ...Ile pamięci ma ta grfika GF 6200.? ...grasz i znika tekstra, czy w ogóle nie da rady grać.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Chyba czeka cię reinstalka. Spróbuj przeinstalować w większości przypadków pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Sterowniki mam najnowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Hmmm...mój kolega miał ostatnio taki podobny problem(u niego wszystkie tekstury w stalkerze były zabarwioe na żółto).Była to wina sterowników karty graficznej bo zainstalował nowe nie usuwając starych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 gram i przez takie coś mi się zaraz resetuje komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 pierwsze....poszukaj..DRIVER SVEAPER.... drugie ..odinstaluj sterownik grafiki w panelu karty trzecie...uruchom programik i jest tam opcja czyszczenia pozostałości sterowników.Wyczyść stare śmieci i wstaw nowy sterownik.. karta graficzna jest czysta , czy zakurzona i się grzeje.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ja jestem mało obeznany gdzie to wszystko jest:D jak byś mógł to pisz na gg 12451216 chyba że na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Na forum przyda sie może innym z podobnym problemem... wpisz w google ...DRIVER SVEAPER.. i pobierz programik....to malutki panelik dasz rady bez obaw.. ..poszukaj i pobierz najnowszy sterownik dla swojej karty ..poprzedni odinstaluj ..prawy przycisk myszy tam są ustawienia rozdzielczości monitora/ zaawansowane/karta....itd. znajdź odinstaluj sterownik..restart PC ..potem uruchom programik...zaznacz...sterownik Nvidia display..oraz Ageia psych/x..analiza/czyść..restart PC ..instaluj nowy..restart PC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 zrobiłem to wszystko i co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Sprawdź teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jeżeli wyczyściłeś stary i zainstalowałeś nowy to sprawdź co gra teraz zrobi....możesz w jakimś programie np. everest sprawdzić czy wersja sterownika jest ta która instalowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzio97 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 mmmmmmm wszystko działa i jest przede wszystkim PIĘKNE CZYSTE NIEBO!! Dziękuję bardzo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi