Darcinek Opublikowano Wtorek o 23:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 23:04 Szukam od jakiegoś czasu moda piaskownicę z nowymi frakcjami który nie opiera się na wojnach frakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Darcinek - nie do końca kumam twój termin - piaskownica, jak dla mnie to mod na zasadzie wolnej gry - tzw. friplej, fabuła luźna lub wcale dlatego polecam: 1/ Anomaly 1.5.2 Spoiler 2/ Latopis (kronika) czasu https://drive.google.com/file/d/1Dx5ZgvL8A6BtXSS5RExAnG___xEKnyeQ/view Spoiler p.s. anomaly 1.5.2/1.5.3. 3/ wszelkiego rodzaju buildy - wersje robocze https://stalkermod.ru/search.html?searchphrase=all&searchword=build Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu @DarcinekTak jak wyżej napisano wszelkie wariacje Anomaly, Gamma, Call of Chernobyl, do tego może jeszcze Legend Returns choć on chyba ma najbardziej sensowną fabułę. O jeszcze może Dead Air bo tam to masa zadań ale bardziej freeplayowych, a nie nastawionych na główną fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Jak dla mnie op 2 jest nadal najlepszym freeplayem połączonym z fabułą, nigdzie nie czułem się tak wolny a grałem już w coc i anomaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu @Darcinek o to jest też freeplayowy mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Propozycje złożone, teraz może decydować w co grać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcinek Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 17 godzin temu, Darcinek napisał(a): Szukam od jakiegoś czasu moda piaskownicę z nowymi frakcjami który nie opiera się na wojnach frakcji. znaczy tak ale mi chodziło o te które mają jakieś inne od standardowego isgn/sin które mamy w prawie każdym modzie piaskownicy np. frakcje jak last day czy hunters albo coś tego typu. 7 godzin temu, tom3kb napisał(a): @DarcinekTak jak wyżej napisano wszelkie wariacje Anomaly, Gamma, Call of Chernobyl, do tego może jeszcze Legend Returns choć on chyba ma najbardziej sensowną fabułę. O jeszcze może Dead Air bo tam to masa zadań ale bardziej freeplayowych, a nie nastawionych na główną fabułę. w legends return już grałem i mam nadzieję że kiedyś może w jakiś sposób pokaże się wersja 1.0 2 godziny temu, Zwinny napisał(a): Jak dla mnie op 2 jest nadal najlepszym freeplayem połączonym z fabułą, nigdzie nie czułem się tak wolny a grałem już w coc i anomaly op 2 też jest dobrą propozycją ale zanim to przejdę to umrę ze starości xD obczaję tę wersję dead city i letopis dziękuję za propozycje właśnie tego mi brakuje bo lubie pomysł większej ilości frakcji w zonie ale najczęściej jest to realizowane w modach na wojny frakcji za którymi nie przepadam może kiedyś się nauczę x raya i zrobie moda typu CoC z multum frakcjami fanowskimi i wyciętymi albo na Stalkerze 2 jak go doprowadzą do grywalności i wydadzą narzędzia modderskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu To możliwe bo mój pierwszy zapis jest z grudnia 2022 i nadal go nie przeszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi