Skocz do zawartości

Mody freeplay z nowymi frakcjami.

Darcinek

Rekomendowane odpowiedzi

Darcinek - nie do końca kumam twój termin - piaskownica, jak dla mnie to mod na zasadzie wolnej gry - tzw. friplej, fabuła luźna lub wcale dlatego polecam:

1/ Anomaly 1.5.2

Spoiler

2/ Latopis (kronika) czasu

https://drive.google.com/file/d/1Dx5ZgvL8A6BtXSS5RExAnG___xEKnyeQ/view

Spoiler

p.s. anomaly 1.5.2/1.5.3.

3/ wszelkiego rodzaju buildy - wersje robocze

https://stalkermod.ru/search.html?searchphrase=all&searchword=build

@DarcinekTak jak wyżej napisano wszelkie wariacje Anomaly, Gamma, Call of Chernobyl, do tego może jeszcze Legend Returns choć on chyba ma najbardziej sensowną fabułę.

O jeszcze może Dead Air bo tam to masa zadań ale bardziej freeplayowych, a nie nastawionych na główną fabułę.

17 godzin temu, Darcinek napisał(a):

Szukam od jakiegoś czasu moda piaskownicę z nowymi frakcjami który nie opiera się na wojnach frakcji.

znaczy tak ale mi chodziło o te które mają jakieś inne od standardowego isgn/sin które mamy w prawie każdym modzie piaskownicy np. frakcje jak last day czy hunters albo coś tego typu.

7 godzin temu, tom3kb napisał(a):

@DarcinekTak jak wyżej napisano wszelkie wariacje Anomaly, Gamma, Call of Chernobyl, do tego może jeszcze Legend Returns choć on chyba ma najbardziej sensowną fabułę.

O jeszcze może Dead Air bo tam to masa zadań ale bardziej freeplayowych, a nie nastawionych na główną fabułę.

w legends return już grałem i mam nadzieję że kiedyś może w jakiś sposób pokaże się wersja 1.0

2 godziny temu, Zwinny napisał(a):

Jak dla mnie op 2 jest nadal najlepszym freeplayem połączonym z fabułą, nigdzie nie czułem się tak wolny a grałem już w coc i anomaly

op 2 też jest dobrą propozycją ale zanim to przejdę to umrę ze starości xD

obczaję tę wersję dead city i letopis dziękuję za propozycje
właśnie tego mi brakuje bo lubie pomysł większej ilości frakcji w zonie ale najczęściej jest to realizowane w modach na wojny frakcji za którymi nie przepadam
może kiedyś się nauczę x raya i zrobie moda typu CoC z multum frakcjami fanowskimi i wyciętymi albo na Stalkerze 2 jak go doprowadzą do grywalności i wydadzą narzędzia modderskie