DaveLja Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Witam czy wytłumaczy mi ktoś jak zmienić przychylność frakcji względem siebie?? Np Aby czyste niebo nie lubiło się z powinnością bo ja nie ogarniam xD. Udało mi się tylko to znaleźść z tego co pisali na necie ale jest to plik xml a nie ltx bo innego nie ma. st_game_relations.xml Edytowane 24 Kwietnia przez DaveLja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Davelja - najlepiej jest bez ingerencji w pliki nie brać zadań od obu i innych frakcji na zabójstwa, w modach można także kupić przychylność u handlarzy - sidor, barman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Chodzi mi o zmianę tutaj i aby to działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia @DaveLja może sobie zassij jakiegoś moda co się tym bawił, zobacz jakie parametry przerobił i zrób sobie takie stosunki jakie ci pasują. Tu np jeden z takich modów do CoCa bo jak rozumiem w niego grasz, a nie w Anomaly albo Gammę? https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/doctorx-faction-relations Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) No tak gram w CoCa z kilkoma dodatkami (fast travel, nowe kombinezony, bronie, artefakty) i tam takie pierdoły. No i ogólnie gra ma narzucone stosunki kto sie z kim lubi lub nie. A mnie interesuje free play i możliwość modyfikacji przy starcie nowej gry. Chcę poprostu aby np czyste niebo którym będę grał nawalało się ze wszystkimi jak monolit xD Edytowane 25 Kwietnia przez DaveLja nie umiem wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia @DaveLja albo jeszcze takie coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Za pewnie nie ma takiej modyfikacji której potrzebuje :c Ale w sumie to co podesłałeś może być ciekawe @tom3kb zainstalowałem i zrobiłem wszystko jak trzeba gra działa ale w opisie moda jest napisane: " dodano przycisk (Dynamiczne relacje frakcji) w opcjach rozgrywki, możesz włączyć/wyłączyć dynamiczne zmiany relacji w dowolnym momencie;" - Nie mam nic takiego w opcjach 😕 @tom3kb Dzięki za pomoc wstępnie dodatek działa wystarczyło zmienić ręcznie wartości w pliku game_relactions.ltx . A teraz idę testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 25 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi