Arni Opublikowano wczoraj o 12:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:35 Ma ktoś jeszcze problem z pobieraniem spolszczeń do różnych modyfikacji do STALKERA? Prawie zawsze gdy próbuje coś pobrać pokazuje mi Błąd 404... Jest wiele modyfikacji w które chciałbym zagrać ale nie mogę ze względu na niedziałające linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano wczoraj o 12:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:40 @Arni to jak takie niedziałające widzisz to zgłaszaj post to np portals będzie mógł to naprawić. A tak to nawet niewiadomo, o których mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano wczoraj o 12:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:45 3 minuty temu, tom3kb napisał(a): @Arni to jak takie niedziałające widzisz to zgłaszaj post to np portals będzie mógł to naprawić. A tak to nawet niewiadomo, o których mówisz. Chodzi mi o każdy link do spolszczenia z tej strony i sporadycznie z MEGA, nie wiem nawet czy tylko ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano wczoraj o 13:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:17 @Arni nie nie tylko ty, kilka losowych kliknąłem i też "error 404". Zaraz zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano wczoraj o 13:39 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:39 21 minut temu, tom3kb napisał(a): @Arni nie nie tylko ty, kilka losowych kliknąłem i też "error 404". Zaraz zgłoszę Dziękuje, bo sam jestem nowy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu @Arni sprawdzaj, powinny już działać linki @portals naprawił. Jakby co to u góry każdego posta po prawej stronie są takie trzy kwadraty, jakbyś natknął się na niedziałające spolszczenie w temacie, na którym ci zależy możesz kliknąć i wybrać "Zgłoś" i napisz np Nie działa link do spolszczenia. To się będzie myśleć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi