bolo7 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Mogę wykorzystać którąś z Twoich grafik jako sygnaturę na forum cdaction? Dodam, że reklamuję tam stalkerteam, jak tylko mogę, a trochę się udzielam, więc taka sygna, to będzie to dodatkowa reklama ;) Edytowane 6 Września 2012 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Mogę wykorzystać którąś z Twoich grafik jako sygnaturę na forum cdaction? Dodam, że reklamuję tam stalkerteam, jak tylko mogę, a trochę się udzielam, więc taka sygna, to będzie to dodatkowa reklama ;) Najpierw się zapytaj użytkownika którego jest dana sygnaturka. I oczywiście prawa autorskie nie pozwalają na wykorzystywanie nawet Sygnaturek, i wolał bym żeby ta osoba wysłała potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Ale konkretnie, to chodziło mi nie o sygnaturki, które robiłeś dla użytkowników, tylko o logo, np. trzecie od dołu, bo te najbardziej mi się podoba i ma odpowiednie wymiary. Edytowane 6 Września 2012 przez bolo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ale konkretnie, to chodziło mi nie o sygnaturki, które robiłeś dla użytkowników, tylko o logo, np. trzecie od dołu, bo te najbardziej mi się podoba i ma odpowiednie wymiary. Tak pozwalam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dodano Loga 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Aktualizacja tematu. Tak po za tym chętnych na avatarki lub sygnaturki zapraszam do pisania tutaj może coś wyskrobię, ale nic nie obiecuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi