sancarlo Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Witam wszystkich i ponawiam pytanko jak to zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca @sancarlo o też na tym przysiadłem, łap filmik z tym jak to przejść. Sam bym nie zgadł nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancarlo Opublikowano 12 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Wielkie dzięki,męczyłem się z godzinę! A propo żeby przejść do czerwonego lasu trzeba rozwalić rebeliantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca @sancarlo leniwy jestem, łap poradnik i zerknij samemu Ale w tym modzie często każde zadanie na każdym etapie można rozwiązać na kilka sposobów. Więc rób zapis i kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Sancarlo - motyw z dublerem wymaga czasu, cierpliwości i zapisów na każdym etapie, twardych zapisów. Przejście do Rudego/czerwonego lasu jest na 2 sposoby. 1/ na huraa 2/ w miarę postępów i wykonywanych (chyba wszystkich) zadań pobocznych ekipa z zastawy (posterunku) cię puszcza. Potem przy anomalii jeszcze trzeba odczekać aż zacznie działać skrypt i feirant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi