sancarlo Opublikowano Sobota o 09:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:40 Witam wszystkich i ponawiam pytanko jak to zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Sobota o 10:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:36 @sancarlo o też na tym przysiadłem, łap filmik z tym jak to przejść. Sam bym nie zgadł nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancarlo Opublikowano Sobota o 18:22 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:22 Wielkie dzięki,męczyłem się z godzinę! A propo żeby przejść do czerwonego lasu trzeba rozwalić rebeliantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Sobota o 18:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:47 @sancarlo leniwy jestem, łap poradnik i zerknij samemu Ale w tym modzie często każde zadanie na każdym etapie można rozwiązać na kilka sposobów. Więc rób zapis i kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Niedziela o 06:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:57 Sancarlo - motyw z dublerem wymaga czasu, cierpliwości i zapisów na każdym etapie, twardych zapisów. Przejście do Rudego/czerwonego lasu jest na 2 sposoby. 1/ na huraa 2/ w miarę postępów i wykonywanych (chyba wszystkich) zadań pobocznych ekipa z zastawy (posterunku) cię puszcza. Potem przy anomalii jeszcze trzeba odczekać aż zacznie działać skrypt i feirant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi