ralf237612 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Panowie jakie są mody (nie ukrywam że najlepiej po Polsku) które mają wszystkie pory roku? znaczy że np. w trakcie rozgrywki zrobi się stopniowo coraz chłodniej.. ..spadnie śnieg..itd.a potem wiosna i wiadomo.... Cytuj Odnośnik do komentarza
tom3kb Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca @ralf237612 kilka takich modów powstaje i parę wyszło. Tak na szybko znalazłem te: Niestety nie po polsku. Wiem, że niby w Dead Air 1.0 mają być zmienne pory roku ale kiedy to wyjdzie? 😞 Możliwe, że są jakieś mody do Anomaly (@edit np H.a.c.r mod) i do Gammy zmieniające pory. No bo takich zmieniających np roślinność z wiosennej na jesienną lub na odwrót to było sporo do różnych modyfikacji no ale to nie to samo czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ralf237612 Opublikowano 19 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca oooooo spoko! dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza
vidkunsen Opublikowano 19 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Ralf237612 - grałem i gram (versja 1.4) w Alternatywę i możesz sobie zmieniać pory roku nawet w trakcie rozgrywki. p.s. patrz na sezon na ekranie startu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi