malakas Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Sonrki w Prypeci mają dziwny zwyczaj ...gdy zabić jednego z ukrycia reszta uparcie chce go zjeść. Po zabiciu 9 snorków zostało jeszcze mnóstwo amunicji.Recepta..strzał w głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Można też nożykiem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Też tak zrobiłem, celny strzał w głowę zakończy ich życie. Kurcze szkoda że nie zrobiłem tej sztuczki na pozłacany pistolet Marwina aby go potem mieć, no ale mówi się trudno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Przed zaliczeniem kwestu ze snorkami warto iść na południe, w pobliże przejścia na Radar, można tam zlikwidować kilku najemników, którzy mają przy sobie niezły sprzęt, jest to cenna zdobycz jak na ten etap gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ƉƐϼД Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 Jest tam z 7 sztuk ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Jeden magazynek W tym miejscu najszybciej całą ekipę zebrać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banita Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Nożem zaraz za tobą było małe pomieszczenie na boku trzeba było kucnąć i czekać nożyk do łapki i jedną za drugą ciach w głowę :) i misja end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 A tam, miał być jeden strzał jeden trup... // To w zasadzie można podpiąć ten temat tam, z rozpędu nie doczytałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Ja robiłem to w dzień, a zasada była taka...problem tylko by snorki nie zauważyły GG bo zaczną biegać. Zabijałem jednego kolesia strzałem w głowę...wówczas inny podchodził by coś zjeść i na chwilę nieruchomiał przy jedzonku..to go ciach w główkę i już było dwa...itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts