LordDino Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Pewnie kilka osób to irytuje więc zakładam posta la potomnych. JAK wyłączyć tę przeklętą muzę przecież od tego można dostać szału. Kto to wymyslił żeby to jeszcze FEEL albo DODA lecieli ihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Te muzyczne "hity" siedzą w "...\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\sounds\new". Na przykład ten który mnie wpieniał to doroga.ogg :D. Można by popodmieniać na puste .ogg i prawdopodobnie by już nie było tych muzyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 JAK wyłączyć tę przeklętą muzę przecież od tego można dostać szału. Tak już pisałem o tym. Wyjąć to z gry schować do sejfu a klucze wyrzucić do morza , ale głęboko tak by nikt nie znalazł... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Mógłby jakiś znawca zrobić takiego minimoda który by podmienił .ogg tych rzewnych muzyczek na puste. Ja się nie podejmuję bo nie wiem które są potrzebne i trzeba zostawić a które tylko upierdliwe i do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 W chwili wolnego czasu mogę coś takiego zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 To zrób Kpuc z łaski swojej , bo czasami grać się nie chce przez tą doskonałą muzykę...i jeszcze .. ;) ..na dobry początek ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A ja powiem że nocne czyszczenie Wioski Pijawek przy dźwiękach The Doors tak mnie zakręciło że aż sobie wcześniejszego sejwa wgrałem by jeszcze raz to przeżyć ;) Quest na PDA Dzika jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mi tam też aż tak muzyczka nie przeszkadza, ale jakby co to Kpuc mógłby takiego małego patcha zrobić, żeby Ci co chcą, mogli się tej muzy pozbyć. Ja na razie mam trochę inne zajęcie z tym modem ;) Patch byłby jako osobne pobranie - do moda na stałe nie będę go wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A ja proponuję w ogóle nie ruszać tej muzyki. Gdy zaliczałem misję z odparciem najemników z terenów Baru a w tle włączyła się muzyka z filmu "Ojciec Chrzestny" naprawdę wspaniale to brzmiało. Jak dla mnie to na razie najbardziej klimatyczny moment gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jak leci coś fajnego to proszę bardzo ale jak zapuszczają jakiś ruskie disco polo to ja wysiadam. Może jak ktoś słowa kuma to działa ale dla mnie one są irytujące. Choć czasem rzeczywiście robią klimat ale odpowiednie utwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Lord dobrze gada...jak są odpowiednie utwory to jeszcze idzie to zjeść, ale gitary w Lesie i coś francuskiego co słyszałem to kicha. Gdyby działał suwak głośności muzyki to nie byłoby kłopotu, ale niestety nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A te muzyczki załączają się losowo?? To może usunąć te lipne i po balu. A jeżeli nie to może zastąpić te lipne lepszymi np Feelem albo Dodą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi