korn06 Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Gdzie znaleźć na terenie Bazy Wolności teczkę dla Informatora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Od bramy na bazę skręcasz w prawo i idziesz wzdłuż torów do końca. Jest tam taki rozwalony transformator.Pod gruzami znajdziesz teczkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Dokładnie tam, gdzie opisał kobal :D Poniżej masz screeny z miejsca akcji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Witam gram TS2 drugi raz i u mnie tej teczki nie ma nie spawnuje się chyba z 20 razy próbowałem wczytywać save z przed wzięcia zadania i nic. Ma ktoś jakiś pomysł??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liar Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Jeżeli się nie pomyliłeś i nie grasz w TS2 Update Final może być ciężko. Możesz spróbować wyjść z lokacji i wrócić. A jak nic nie pomoże, dopisz handlarzowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 (edited) Gram w TS2 Update Final ale jak wyjść z lokacji jak za tą teczkę informator daje przejście?? OK po chyba 40 wczytaniu save pójściem do informatora po zadanie na teczkę inną drogą skrypt zaskoczył i teczka jest. Edited December 3, 2012 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liar Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 W Update Final przedmioty kwestowe spawnują się losowo. U mnie teczka była nad tunelem kolejowym w bazie. Czasem jak przedmiotu nie ma, to trzeba albo do save'a z przed wzięcia zadania, jak u ciebie, albo po wzięciu zadania przejść na jakąkolwiek inną lokację i wrócić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts