Agrael Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dostałem zadanie od Ducha odszukać dynamit w skrzyni w domu Pioniera. Czy ktoś już zrobił to zadanie, gdzie mam szukać tej głupiej skrzyni ? Od razu aby nie zakładać nowego wątku, to mam pytanko gdzie znajdę tego martwego stalkera w hotelu w Prypeci który podobno ma ze sobą część medalionu i papiery na temat miniguna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dynamit jest pod schodami od strony placu. Martwego stalkera w hotelu w Prypeci, też szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Okej dzięki wielkie. A co do tego martwego stalkera to może jego ciało się pojawi dopiero wtedy gdy wezmiemy zadanie od tego doktorka na miniguna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Już mam to zadanie na miniguna, ale szukałem w nocy i pewnie przeoczyłem. Poszukam przy następnej wizycie w Prypeci. Mam też problem ze znalezieniem ciała tego stalkera z amuletem na Radarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 By znaleść ciało kopacza w hotelu w Prypeci wejdźcie do wiadomego pokoju na pierwszym piętrze i wyjrzyjcie przez jedno z okien, trup leży na zewnątrz , można go przeszukać nie wychodząc z pokoju Zwłoki stalkera na Radarze są mniej więcej tutaj http://img6.imageshack.us/i/bbbrd.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A ten na Wysypisku? Biegałem tam gdzie powinien być i lipa. W Agropromie w podziemiach jest na górze klatki schodowej obok wędrującej anomalii elektro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na Wysypisku jest na południowym -wschodzie koło zwalonych drzew, w pobliżu biegają stada psów i nibypsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No właśnie tam szukałem i nie było. Tam za bagnem? w takiej dolince?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Idziesz w stronę Baru i po prawej stronie masz bagno a za bagnem lasek , za laskiem jest dolinka z trupem .W soljance tam było przejście do Lasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dokładnie tam byłem i nie było trupa dajce screen miejsc gdzie leży delikwent, gdzie on dokładnie jest to sobie sprawdzę na bank to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tutaj jest, może masz jakiś błąd i zniknął: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A to mój punk widzenia 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wygląda na to że zniknął, zacznij od wcześniejszego sejwa albo spróbuj obrzucić miejsce granatami F1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi