LordDino Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A gdzie jest ten amulet co miał być w wiosce pijawek wszystkie inne mam tylko jego nie. I jeszcze pytanko gdzie znaleźć kumpla Kariny, który nie żyje w Lesie. Coś mówiła o jakiejś jamie biegam tam i nic nie widzę ani jamy ani zwłok. No i ten amulet gdzie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Leży trochę niżej w jaskini. Amulet leży koło ogniska, są tam głowy powbijane na kołki. Ja nie mogę znaleźć amuletu na Jantarze, tego co w TS1 był w laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Leży trochę niżej w jaskini. Amulet leży koło ogniska, są tam głowy powbijane na kołki. Ja nie mogę znaleźć amuletu na Jantarze, tego co w TS1 był w laboratorium. Amulet na Jantarze znajdziesz w X16 na samej górze za drzwiami do ostatniego pomieszczenia tam gdzie urzęduje kontroler i w podstawce leżały zwłoki Ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A ten ochroniarz Kariny?? W lesie gdzieś leżą jego zwłoki. W którym to miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Pamiętasz którędy wychodziłeś z Pieczary przy zadaniu na trzy korzenie Mandragory od Leśnika ? To właśnie tam trzeba wejść , trochę dalej i będą leżały zwłoki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Byłem tam cholera nie wiem jak nie zobaczyłem tego zaraz polecę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Mam zadanie "Zbierz sześć amuletów" W wiosce pijawek, koło ogniska powinien być amulet - A nie ma ! . dokładnie przeszukałem i nic. parę razy wgrywałem wcześniejsze zapisy i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tam się czasem kręci burer to może gdzieś go rzucić. Po za tym to nie ognisko tylko ten ołtarz ofiarny za domami. Na pewno poznasz po głowach nabitych na pale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 trucker64, jeśli grasz w najnowszy update to amulet na Magazynach Wojskowych może być w innym miejscu. Przykładowo u mnie był tam gdzie w TŚ1, czyli w piwnicy jednego z domów. Tym po prawej stronie wioski z wejściem do piwnicy zasłoniętym paletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 U mnie natomiast był w piwnicy jednego z budynków w wiosce pijawek tam gdzie leżał rg6 dokładnie za drabinką.Amulet na Jantarze znalazłem nie za drzwiami lak podaje poradnik tylko na samej górze zeskoczyłem do dziury i odwróciłem się. I tam leżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi