LordDino Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Mam problem ponieważ skądinąd (od was) wiem, że to PDA jest w tunelu ale jestem tam i nic takiego nie zauważyłem czy może pojawia się ono po jakimś czasie czy po jakiejś robocie bo już na prawdę zgłupiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Gdybyś chciał wiedzieć to są 2 tunele prowadzące do pieczary i w jednym z nich jest właśnie jego PDA (leży na ziemi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Wchodzisz na Agroprom, przechodzisz kawałek i mniej więcej przy rozwidleniu drogi masz po prawej wlot do tunelu kolejowego. Idziesz na sam koniec, aż do zawalu i przy lewej ścianie (patrząc w kierunku zawału) leży PDA Kreta. Zabierasz. odnosisz, masz zaliczone. Tylko z odniesieniem prawdopodobnie będziesz musiał pofatygować się do Doliny Mroku, bo zaraz po udzieleniu tobie informacji Kret wędruje do DM gdzie siedzi sobie przy ognisku z Biesem (przy północnym krańcu lokacji), dla którego powinieneś mieć kamizelkę pancerną Striełoka (jeśli wziąłeś to zadanie od Biesa na Wysypisku i jeśli byłeś już w schowku Striełoka, gdzie ta kamizelka się znajduje). W ten sposób zaliczasz dwa zadania. A jeśli jeszcze po wejściu do DM pomogłeś Nabojowi uwolnić Maksa Lubera i wziąłeś od jednego z nich (nie pamiętam którego) zadanie na dostarczenie amunicji Biesowi, to możesz od ręki zaliczyć trzy zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 To właśnie w tym tunelu byłem i nie było tego PDA tylko, że Kret stał nad wejściem do podziemi i może pojawia się dopiero PDA jak opuści Agroprom to sprawdzę. A Bies siedzi w tej chwili w Kordonie ale powolutku będę rozkminiał to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A czy na pewno wziałęś od Kretas zadanie na odalezienmie jego PDA? MAsz je w swoim PDA? MOzliwe że nie przezedłes wszystkich dialogow z Kretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Na bank mam zadanie ale na znalezienie nie pokazuje mi obszaru ponadto byłem tam po raz kolejny i znów nic po prostu nie ma tam tego PDA zobaczę jak to będzie jak powrócę do Agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Radzę przegrać od momentu przed wzięciem tego zadania, prawdopodobnie od autosejwu przy wejściu na lokację, chyba że robiłeś szybkie zapisy później a przed Kretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Już jestem daleko dalej nie chce mi się wracać za mocno jak się sprawa nie wyjaśni to trudno. Mógłbym wiedzieć co w nagrodę daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Nie jest to jakis znacząćy kewst w grze. Mozna sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dostaniesz satysfakcje że zrobiłeś zadanie którego nie było w originalnym stalkerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Tak trochę zbaczając z tematu za co sorki misje z walizka lepij przejść na rympał czyli wsio dead czy sobie jak ktoś radził wskoczyć po ciemku i po cichaczu?? Przy rozwałce jakiś quest przepada tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Przy koszeniu wojaków w Instytucie mogą się do nich dołączyć ci od kompromitujących dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 O to ja bym wolał najpierw dokumenty a potem rozwałka. Gdzie Oni dokładnie są, a i gdzie jest handlarz w Agropromie Adrenalina bodajże bo się chwalił, że jest a coś znaleźć gościa nie mogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Oj, to nie tak. Goście od Kuzniecowa są w dolince z lewej strony kompleksu wojskowego. Najłatwiej dojść do nich idąc wzdłuż ogrodzenia od rozwidlenia dróg. Naprowadza nas na żołdaka, któremu dajemy 10 Kozaków. Adrenalina pojawia się w budynku gdzie wcześniej był Kret. Trzeba rozwalić specnaz. A propos kim jest dziewczyna na zdjęciu, które stoi na biurku obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A żołdaki od dokumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 10 z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A pamiętacie jak Powinnosciowiec mówił o dziewczynie co mu życie uratowała to może to ona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 10 Kozaków dla pierwszego i 2 lub 5 dla oficera żeby pokazał teczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A to muszę zbierać bo nie mam tyle huh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi