Jump to content

Narzędzia dla Kardana

Recommended Posts

Czy znalezienie narzędzi dla Kardana jest fabularnie konieczne? Czy chodzi o takie same jak w Zewie Prypeci? (Nie było ich tam gdzie zwykły być.) Co znaczy, że czasem znikają? Czy reload może je "pojawić" z powrotem? Jeśli nie może i jeśli są konieczne, jak można je zdobyć (poza wspomnianymi sejwami)? Jeśli miałbym przeszukać całą mapę na próżno, wolałbym wiedzieć przed czasem...

OK, dzięki za odpowiedź.

Czy ktoś znalazł te narzędzia sam? Podejrzewam, że tak, skoro mamy sejwy z nimi http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Gdzie były?

EDIT:

Zadanie wykonałem na 3 sposoby:

- narzędzia znalezione w Zatonie

- we Wschodniej Prypeci

- wstawione do oferty handlarza

Każdy z tych sposobów umożliwia zaliczenie zadania, ale żadnych nowości w bunkrze naukowców nie ma, również po restarcie oraz po powrocie na tę mapę.

Czy bez tego fabuła (główny wątek, jeśli jakiś jest http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif ) pójdzie dalej?

Np. w Zatonie nikt mnie nie wysyłał do żadnych podziemi ani nie było dokumentów/teczek w okolicy dużego działa Gaussa. Ale też zadania dla Leśnika oraz Aligatora moglem wykonać. Kuszy oczywiście nie oddam :)

• 4 months later...

Pierwsze narzędzia znalazłem przy przejściu na Janow w magazynie kontenerów gdzie byli Bandyci, a drugie w laboratorium gdzie bierzemy jakieś dokumenty i działko gausa z amunicją ale to po patchu 6.7 :)

A pisać z wielkiej litery i bez błędów to się już nie chce?? LD

Edited by LordDino