mati783 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zauważyłem błędy z Wintorezami, mianowicie zwykły karabin ma celownik x4, magazynek na 10 naboi, a faktycznie jest na 20, a ten czerwony ma wpis ze jest celownik x8 a faktycznie jest x4, naboje sie zgadzają - 20 sztuk, na 100% jest PSOx4 bo porównałem zbliżenie, x8 faktycznie ma SWD dalekosiezny, może ktoś coś wie na ten temat ? tyle szukałem tego czerwonego Wintara i jestem rozczarowany - niczym się nie różni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Różni się tym że się nie psuje http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif A jeśli chodzi o celownik to faktycznie żadna rewelacja , ale co zrobisz , tak to sobie wymyślili. Dla mnie ważniejsze było zaliczenie zadania niż to że akurat taki wypasiony wintar. I zwykły ma takiego kopa że nic więcej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bronie w Soljance są niedopracowane, pamiętaj że najlepsze są te karabiny na amunicję 9/39 http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif.Unikalny Wintorez, który znajdziemy na posterunku wojskowym na Agropromie i ulepszony Wał, który możemy dostać np. od Zachara za zlecenie to według mnie najlepsze karabiny w całej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zawsze możesz samemu pogrzebać w plikach i zmienić optykę. Ja grzebię w plikach i sam zmieniam optykę. Trochę jest lepsze zbliżenie celownika optycznego jak pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dało by się jakoś zmienić żeby było normalnie z boku broń,a nie jak tu? KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 To nie jest normalne co się dzieje , może być powiązane z eksperymentami z rozdziałką , soljanka miała problemy z rozdzielczością panoramiczną. Ja bym zrobił nową gamedatę , zawsze grałem w rozdziałce 4/3 1024/768 i nic takiego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 zawsze grałem w rozdziałce 4/3 1024/768 i nic takiego nie było Ja gram na tej samej rozdzielczości co Kobal i też nie miałem nigdy takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 No ja to mam już na kilku rozdzielczościach. 1024x768 było teraz mam 1440x900 też jest nie wiem czemu tak się dzieje coś pamiętam na innym forum ktoś zrobił fix na panoramę sprawdzę jego. Nie mogę tego ściągnąć bo ruska strona a testowałem na każdej rozdzielczości i ciągle lipa po prostu wywalę tą broń i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 soljanka miała problemy z rozdzielczością panoramiczną. Nic z tych rzeczy i nie trzeba stosować fixa dla monitorów panoramicznych. Grałem w Soljanke w HD 1920x1080 i nigdy nie było problemów z teksturami. Postaw od nowa całą ../gamedata bo coś jest nie tak z teksturami. Broń również nigdy nie miała żadnych problemów. Jeżeli nasypałeś dodatków do gry to radzę zrezygnować i grać w czystego moda. HUD którego używasz również jest obcy i nie był testowany ze spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Hud którego teraz używam jest z naszych zbiorów więc raczej nie obcy. Ponadto tylko dodatek na 21 artów wrzuciłem i chyba autosave który mi nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ja chyba wiem dlaczego masz problem , pisałem o tym w temacie Korna o lepszym wyglądzie ekwipunku. Otóż jeśli w TS2 kilka razy zmieniłem rozdzielczość to wariował mi hud. Minimapa nic nie pokazywała, gubił się bioradar, znikały artefakty z ekranu itd, itp. Skoro hudy są praktycznie takie same to problem może właśnie być w tym że kilka razy przeskakiwałeś z rozdziałki na rozdziałkę. Jeśli zrobisz nową grę ustawisz sobie jedną rozdzielczość i cały czas będziesz się jej trzymał to wszystko będzie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Tyle, że postawienie od nowa całej Soli to trochę roboty. Ta broń nie jest taka wspaniała żeby dla niej marnować tyle czasu. Już trafiła do skrzynki leży i wygląda. Ale zapamiętam poza tym rozdzielczość robi różnicę wcześniej grałem na słabej i lipa była teraz normalnie super wygląda Stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi