tedyt Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam ;) Jak w temacie- wyrznąłem wszystko co się rusza, zwiedziłem wszystkie piętra i nic- zadanie nie zalicza się. Próbowałem parę razy od początku-nic nie dało. Macie jakiś pomysł ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A może poza ogrodzeniem fabryki jakiś jeden mutant pozostał? Ja zaliczyłem to zadanie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zejdź do X18 i od razu wyjdź by gra się przeładowała , oczywiście możesz przy okazji spenetrować i laboratorium jak się czujesz na siłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja też zaliczyłem to zadanie bez problemu, ale pamiętam, że jeden tuszkan bardzo chciał uciec przede mną poza teren "zaczistki" ;) Poszukaj jakiegoś zabłąkanego mutka, lub jak Ci sie nie chce to przeładuj sejwa sprzed wzięcia zadania i idź jeszcze raz zrobić tam porządek. Mechanizm skryptu w tego typu zadaniach jest taki, że oprócz standardowego pakietu stworów na danej lokacji, po wzięciu zadania "dospawnowuje się" pewna stała ilość mutków przewidzianych przez autora kwestu - i to właśnie te musisz wykonczyć, żeby zaliczyło Ci kwest. Pozostałe nie mają znaczenia, ale ponieważ nikt ich nie rozróżni, więc musisz wykończyć wszystkie i nie pozwolić żadnemu uciec :D Często bywa tak, że jednak jakkiemuś uda się uciec i wtedy czeka Cię albo wielka eksterminacja na danej planszy, albo restart zadania ;) Ja pamiętam, że kiedyś ganiałem za jednym psem z Bariery przez połowę MW żeby zaliczyć kwest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zacząłem zadanie po raz n -ty i w końcu się udało :D Ustawiłem się tak , że żadna zaraza mi nie uciekła i tak jak pisał Yurek pozostałe stwory hasają sobie luzem ;), a zadanie zaliczone. Dzięki Panowie EDIT (Yurek): Cała przyjemność po naszej stronie ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::sassin::. Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Ja za to mam inny problem, co prawda w TS2 UF, ale myślę, że różnicy nie będzie. Biorę to zadanie od generała i nie spawnują mi się żadne potwory, teren X18 jest zupełnie pusty, zero mutków. Wczytywałem także sejwy z przed wzięcia zadania, wychodziłem na inny poziom, żeby gra się przeładowała i nic. Zero. Ten sam problem mam przy zadaniu od Petrienki na Bagienne Pełzacze, jak dochodzę na bagienko przy moście, to nic nie ma. Ciekawostką jest to, że będąc w DM dzień Zony wcześniej raz wziąłem zadanie od Petrienki i Pełzacze były, ale musiałem załadować grę, bo zapomniałem kilku rzeczy z Baru, potem poszedłem na Agroprom i dopiero teraz wszedłem do DM i pojawił się w/w bug. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem? Problem rozwiązał się sam, po przejściu kilku innych misji na innych lokacjach, gdy powróciłem do DM z zadaniem od Dzika i tak dla sprawdzenie znów wziąłem te misje z pełzaczami i oczyszczeniem okolic X18, to potwory się zespawnowały bez problemu. Edytowane 2 Lutego 2016 przez .::sassin::. Rozwiązanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi