MiedzianeJaja Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zdawało mi się że znikają mi ze skrzynki w barze muchomory. Co jakiś czas jakiegoś znalazłem i chowałem, ale ile razy zaglądałem później to zawsze był jeden. W końcu postanowiłem zwrócić na to uwagę. I faktycznie. Wrzuciłem muchomora i w skrzyni były dwa (skrzynia zamknięta kłódką). A po jakimś czasie zaglądam i jest jeden. Dziwne nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A sprawdziłeś może u Barmana pojawiła się w jadłospisie zupa grzybowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To, że jumają ze schowków to już temat oklepany nawet kłódka nie jest 100% zabezpieczeniem. A co do muchomorów nawet w rozmowie z Zimnym wspominasz bodajże ty, że są one mało wytrzymałe, po prostu się psują nie wiem jak inaczej można to nazwać mają swój okres przydatności do spożycia. Z plecaka tez giną jak ich czas nadejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A sprawdziłeś może u Barmana pojawiła się w jadłospisie zupa grzybowa ;) Zupa z napromieniowanych muchomorów, chyba bym się skusił.. Edit: oczywiście w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Może faktycznie się psują. Fajnie by było jakby na pasku stanu było widać. Tzn. powoli by się zmniejszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Może faktycznie się psują. To prawda Miedziany..Lord Dino ma rację, też wdepnąłem raz porządnie i pojechało 12 sztuk...:D..najlepiej oddać po 450 u pierwszego lepszego kolesia..;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati783 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja zauważyłem, że muchomory znikają u mnie zawsze o 22:00 jak następuje "czas strachu", bez znaczenia ile ich masz i kiedy zebrałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi