kowalosiu69 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Gram na poziomie 'mistrz' . wersja gry : PL .SOL .'by .trul 3.&. stalkerteam .pl. 'ver.13 .01 .11 . polski .akcent .by Yurek . 13.01.11 AMK 1.4.1 + 'Narodnaja .Solianka '. 19. 04 .+ dopa .14 .08 +patch .3 .09 .SOC ver .1 .0004 . Mam zadanie znalezienia plecaka w helikopterze na Czernobylu 2 . Nie posiadam żadnego przejścia na Czarnobyl 2 . Nie miałem okazji wykonać zadań : znalezienia 'Złotych Kotletów ' dla Ducha oraz ' mózgów kontrolerów ' dla Łukasza . Czy istnieje jakiś inny sposób znalezienia przejścia na Czarnobyl 2 . Proszę o pomoc , bo zostało już tak niewiele . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Żeby zaliczyć misję z helikopterami na terenie Czarnobyla 2 musisz użyć jednego z 5 teleportów w kształcie czaszki, które znalazłeś obok Monolitu. Zostaniesz teleportowany wprost do jednego z helikopterów, a 2 pozostałe już sam znajdziesz, tu był podobny temat: A tu jest mapa terenu Czarnobyla 2 z zaznaczonymi przedmiotami: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 No to kicha , bo bez mózgów nie będzie teleporterów przy Monolicie , dopiero Łukasz o nich mówi po queście na mózgi.Jak zawaliłeś wątek fabularny znany z podstawki gdzie lądujesz fabularnie na Czarnobylu2 i możesz znaleść mózgi to po prostu je zespawnuj,załatw sprawę z Łukaszem i wtedy ruszysz grę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalosiu69 Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 No to kicha , bo bez mózgów nie będzie teleporterów przy Monolicie , dopiero Łukasz o nich mówi po queście na mózgi.Jak zawaliłeś wątek fabularny znany z podstawki gdzie lądujesz fabularnie na Czarnobylu2 i możesz znaleść mózgi to po prostu je zespawnuj,załatw sprawę z Łukaszem i wtedy ruszysz grę Dzięki bardzo za podpowiedż . Problem w tym że nigdy nie spawnowałem . Nie wiem jak i nie wiem gdzie umieścić spawnowany przedmiot . ' Mózg kontrolera z Czarnobyla 2 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Spawner i instrukcję obsługi masz tutaj http://www.stalkerteam.pl/topic/214-spawner/ Mózg Kontrolera z Czarnobyla 2 ma nazwę w grze mozg .Poza tym jeden taki mózg dostaniesz od Śruby mechanika na MW za questa i podobno choć ja nigdy nie znalazłem drugi można znaleść przy monolitowcach na ATP. Jakby całkiem ci się skaszaniło to teleporty monolitu też możesz zespawnować ich nazwa to arhara_tele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts