MiedzianeJaja Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Mapa Niezbadanych Terenów http://img16.imagesh...eterenymapa.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Miedziany a Muchy nie zaznaczyłeś :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 Ta może być ? Hmmm... Jakiej muchy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Ano to się dowiesz jeszcze jak w końcu skończysz tą Soljankę hehe Ta zdecydowanie nie pasuje , nawet w Zonie nie chciałbym jej spotkać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 To jak skończę, wtedy dodam muchę. :lol: Mam nadzieje że do tej/tego muchy nie jest potrzebny Pustelnik. Bo w czasie emisji (byłem wtedy z nim w chacie) nagle ryknął wielkim głosem po czym wsysło go do połowy pod ziemię i w takim położeniu "wyjechał" w ekspresowym tempie z domku na pole, gdzie wyrzuciło go nad ziemie, upadł i zmarł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Świetna mapa Miedziany..Mucha trochę za duża, ale zawsze to mucha...brak również ..Ukrytej Pieczary. Pustelnik potrzebny jest wiele razy i chyba niedobrze, że sobie poszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 W sumie zaznaczyłem wszystko z czym spotkałem się podczas "Dalszy ciąg poszukiwań tajemniczego stalkera". Resztę uzupełnię jak dojdę do tego :) Mówisz żeby się cofnąć do momentu zanim zabiło Pustelnika ? Szukałem czy nie jest potrzebny w dalszej rozgrywce i nie znalazłem, więc machnąłem ręką. Ale może coś było nie opisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts