zbych Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 witam mam problem! niechcacy sprzedałem jeden grawikombinezon i oczywiscie nie moge skonczyc misji od kutwy, wczytanie sejwa nie wczodzi w gre bo juz sporo przeszedłem. Czy jest jakis sposób na odzyskanie go?! ( sprzedałem go sidorowi). dzieki pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Użyj spawnera, tylko dokładnie wg instrukcji: Tu powinna być nazwa kombinezonu: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Słuchajcie, w którym momencie Kutwa daje zadanie na grawikombinezony ? Mam cały czas ochotę na taki, robię te questy i robię a o grawikombinezonie ani słychu. Robiłem dla Kutwy jakieś zadania a teraz zostały mu już tylko na recepty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 W którymś momencie daje , natomiast to nie jest tak jak w TS , tu nie ma modernizacji grawikombinezonu, po prostu przynosisz i już Zwykły quest jakich jest ze setka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Słuchajcie, w którym momencie Kutwa daje zadanie na grawikombinezony ? Jak dobrze pamiętam to daje ten kwest po przyniesieniu worka trawki od Dezertera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gowienoo Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Jest pewien sposób na modernizacje kombinezonów można bo wykonać dopiero po wykonaniu zadania Kutwy inaczej sporo zapłacimy. Po zaliczonym quescie wchodzimy w tym kombinezonie w jedna z pułapek która niszczy kombinezon i w ten to sposób wartości na minusie zjeżdżają nam do zera. Dziękuje dobranoc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted June 5, 2011 Author Report Share Posted June 5, 2011 korn a czy mógłbys pomóc w znalezieniu nazwy tego ''grawikombinezonu'' bo sie lekko zaciołem.lub ktokolwiek kto wie! dzieki i pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 korn a czy mógłbys pomóc w znalezieniu nazwy tego ''grawikombinezonu'' bo sie lekko zaciołem.lub ktokolwiek kto wie! dzieki i pozdro Wpisz sobie nazwę soldier_outfit 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbych Posted June 5, 2011 Author Report Share Posted June 5, 2011 Wielkie dzieki juz wpisałem i działa. dzieki i pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts