korn06 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ok...a ten screen środkowy, gość z irokezem, moja ulubiona postać z filmu Łzy Słońca. Właśnie też to zauważyłem :thumbsup: , screeny pochodzą z nowej dopy i tak wstawiłem tego aktora dla porównania, bo podobny do tego Stalkera, może to jakieś nawiązanie twórców moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (...) nowe questy na nowych lokacjach na pewno będą (...) Szczerze ? Jeśli te questy będą polegały na łażeniu z jednej lokacji do drugiej po całej Zonie, to może lepiej niech już nic nie dodają ? Idź od persony A do persony B, i przynieś od niej przedmiot C, , ale żeby dostać C, przynieś dla B 10 sztuk D i E... Sorry, ale po 3 czy 5 takim zadaniu po prostu staje się to nudne. Nie, że ja sam bym coś lepszego wymyślił, ale ekipie Soljanki też przydałby się jakiś dobry, z bujną wyobraźnią scenarzysta. Chociaż jest wyjście - ogłoście tutaj (najlepiej w porozumieniu z twórcami) konkurs na questy do Soljanki :) Znając polskich fanów Stalkera, to wymyśliliby niejedno fajne zadanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jeżeli mam wybierac czy chodzić po pustej planszy czy z punktu A do punktu B otwierając do kogoś gębę to wole ten drugi sposób. A jeżeli chodzi o własne questy to jeszcze nie słyszalem , zeby szanowni modderzy poprosili kogos o pomoc w wynajdywaniu tematu na questy...zawsze możesz jednak pójść drogą naszych chłopaków którzy wzięli sprawę w swoje ręce i pobawili się dodatkowymi questami do DMX. Jest pełno tutoriali wiec myślę że ktoś z zapałem i wyobrażnią sobie bez problemu poradzi. I to by było notabene bardzo dobre rozwiązanie...mieć ekipę do questów...muszę pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Heh, wymyślać questy to każdy potrafi: skomplikowane, ciekawe, rozbudowane- tylko pomyslcie jak trudno jest napisać taki quest w plikach moda, tak żeby w czasie gry można było go zaliczyć. W Soliance było sporo questów typu: 'idź tam i z powrotem i zdobąź mydło, jajka, plejboja, maść na korzonki' , ale w większości sa to questy dodatkowe. Nie brakuje również bardzo ciekawych zadań typu "otwarcie sejfu z radiowcem w X10', 'teleporty w X16' itp. ale to już trzeba zagrać żeby się przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam czy wiadomo coś nt. kontynuacji SOLI, czy uda się ją wkońcu skończyć, czy prace nad dopą są kontynuowane??? wiem że jest strona AMK ale po rosyjsku nic nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Odkopie trochę ten temat, i przyłącze się do pytania @carlopapa. Są jakieś nowe wieści na temat Soljanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Na stronie Mistrza ostatni wpis na forum pochodzi od "usera" i brzmi: " Nie tylko strona zamarła (zastygła?), zamarł sam Stalker (zastygł?), czegoś świeżego nie widać a w starocie wszyscy już grali (choć ja znowu gram w Soliankę)". Ostatni wpis nr.124 z 14. I . 2013. Za stroną Arhary: http://arhara.ucoz.com/forum/2-1-9#356 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi