Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dostrzegłem iż na stronie brakuję awatarów w stylu stalkera , każdy nowy ma do wyboru jakieś kotki czy pieski w akcie desperacji możne wybrać jakąś animowaną emotke, zrobiłem takie podstawowe awatary, nic skomplikowanego ale pasującego do forum o grze post apokaliptycznej. Awatary mogę edytować jeżeli macie jakieś sugestię ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Szczerze mówiąc zawsze mi się marzył zestaw emotów stalkerowskich które by mogły również być awatarem. Jedne w maskach pegaz inne w kapturach z symbolem radiacji,z trąbą snorka itp. Coś w tym rodzaju. Tak na szybko, pijawka. Nie mam niestety zdolności w tym kierunku i nie potrafiłbym fajnie tego zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Fajnie wyglądają, chciałbym zobaczyć awatar z krzyżem ze stalkera a pod nim napis: stalker.pl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zaklepuję "pochłonęła go zona"! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Szczerze mówiąc zawsze mi się marzył zestaw emotów stalkerowskich które by mogły również być awatarem. Jedne w maskach pegaz inne w kapturach z symbolem radiacji,z trąbą snorka itp. Coś w tym rodzaju. Tak na szybko, pijawka. Nie mam niestety zdolności w tym kierunku i nie potrafiłbym fajnie tego zrobić. Trzeba by to narysować a ja się w to jeszcze nie bawię , może kiedyś Fajnie wyglądają, chciałbym zobaczyć awatar z krzyżem ze stalkera a pod nim napis: stalker.pl :D To da się zrobić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Bardzo ładne awatary...śmiałem jak głupi z tej ciotki...Kpuc zrób jeszcze kilka bez napisów i zbliżone postacie...i kontrolerów bez napisów również..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Są świetne te avatary. Może więcej takich z fragmentami budynków i pojazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Fajnie wyglądają, chciałbym zobaczyć awatar z krzyżem ze stalkera a pod nim napis: stalker.pl :D Na życzenie Bardzo ładne awatary...śmiałem jak głupi z tej ciotki...Kpuc zrób jeszcze kilka bez napisów i zbliżone postacie...i kontrolerów bez napisów również..:) Ja znajdę chwile czasu to zrobię cała masę takich z postaciami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kpuc masz talent i dobry program te awatary można wykorzystać na naszym forum bo nagle się okaże że będą na innyc forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zwalniam awatar "pochłonęła go zona", bo zostałem zauroczony Winter of Death mod i stworzyłem własny awatar (nawiązujący poniekąd do Gry o Tron :D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Kpuc masz talent i dobry program te awatary można wykorzystać na naszym forum bo nagle się okaże że będą na innyc forach. Będą to będą , nic się nie poradzi , wiesz ile moich grafik lata po necie u chu chu Jak zostaną wykorzystane to zależy od załogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Mógłbyś mi przerobić tego avka co mam u siebie tak żeby pisało na dole Naznaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mógłbyś mi przerobić tego avka co mam u siebie tak żeby pisało na dole Naznaczony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Kpuc Dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Teraz ja będę marudził ...Kpucu wielki zrób na kontrolerze takie ładne literki jak ma ..Naznaczony tylko w kolorze czarnym (nie szkodzi że mało widać) bez znaczka pl....dla mnie.. http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Na czarnym nic nie widać ! ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mam takie pytanko, nie znalazłbyś awatara z bandytą i napis pod nim: Agrael ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A ja bym tylko prosił o linka do czcionki Stalkerowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Mam takie pytanko, nie znalazłbyś awatara z bandytą i napis pod nim: Agrael ? ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Chłopaku ty jesteś jak święty mikołaj eheheheh Ja się boję prosić o coś bo nawet pomysłu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Człowieku odwalasz kawał dobrej roboty, mistrzowsko to zrobiłeś. Dzięki wielkie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Swięty Mikołaj , heh tak jeszcze nikt do mnie nie powiedział ... To proste, tym bardziej na Gimp'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kpuc gdybyś za avki brał pieniądze to byś teraz miał niezłą sumkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wystarczy ze klikniecie ,,pomógł,, a to mnie zmotywuje do zrobienia jeszcze lepszej grafiki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kpucu masz takiego avatara z widokiem sarkofagu i wkomponować tam mojego logina w kolorze biało-czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi