korn06 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Przeca pliki graficzne "dds" w sejwach mają za zadanie tylko pomóc w przeglądaniu sejwów. Jakbym wczytał tego sejwa od robi na DMX-ie wywaliłoby błąd od razu przy pierwszym wczytywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Oki, chyba jestem na śladzie, Korn jeśli możesz, sprawdź czy w gamedacie DMXa w katalogu gamedata/ meshes/monsters będzie katalog " snork " Wgrałem sejwa od robi-pl i wywaliło mnie przy przejściu do Pieczary z takim samym logiem jak twój, ale w gamedacie NS nie ma wcale tego folderu którego gra się domaga. Dlatego coś czuję że to temat do innego działu i do innego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tak, w DMX mam ten katalog "snork", ale w Soliance nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No, to wszystko moim zdaniem jasne. Robi-pl piszesz w temacie o czystej NS a masz zainstalowaną wersję DMX. Ja już odpadam, nie mam DMXa, Korn możesz wypróbować tego jego sejwa na DMX , zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Gdy próbuję wczytać tego sejwa na DMX wywala po sekundzie z całkowicie pustym logiem. Ja też już odpadam, chciałem pomóc, ale ten kto instaluje moda powinien trochę pomyśleć i postarać się przy instalacji- jest przecież dokładna instrukcja. Nie wiem co tam robi-pl nawpychał do moda, ale nie mam juz pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A zatem robi-pl przemyśl proces instalacji :) Dla twojej wiadomości Narodnaya Soljanka i Narodnaya Soljanka DMX to dwie różne sprawy i dwie różne polonizacje. Zastanów się w co chcesz grać i powtórz instalację w/g instrukcji do danej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi-pl Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam Nie wgrywalem DMX. Po bledzie przy przechodzeniu do X18 ,usunalem wszystko lacznie ze stalkerem Pomylic sie w instalacji nie moglem ,bo nie mam DMX w kompie. Po pierwszej instalacji czystej soljanki doszedlem do Podziemi Agropromu. Wtym momecie na solianke zainstalowalem DMX i gralem dalej do X10 (Dmx okazal sie dla mnie mniej ciekawy). Postanowilem wrucic do czystej soljanki. Usunalem gamedate z DMX i zainstalowalem czysta soljanke ,gralem od Podziemi Agro tj od ostatniego sejwu. do przejscia doX18 Co momglem zrobic nie tak jak w instrukcji ?? -Sory- jedynym bledem z mojej strony bylo pominiecie patcha 1.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 -Sory- jedynym bledem z mojej strony bylo pominiecie patcha 1.004 Czy ja cie dobrze rozumiem. Grałeś w stalkera z modem NS na wersji patcha 3 a później konturowałeś grę na patchu 4, wczytując save z gry na patchu 3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi-pl Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Przy reinstalacji pominolem patcha Blad podalem we wczesniejszych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie wgrywalem DMX. Po bledzie przy przechodzeniu do X18 ,usunalem wszystko lacznie ze stalkerem Pomylic sie w instalacji nie moglem ,bo nie mam DMX w kompie. Po poprzedniej instalacji czystej soljanki doszedlem do Podziemi Agropromu Zainstalowalem DMX i gralem dalej do X10 (Dmx okazal sie dla mnie mniej ciekawy). Usunalem gamedate i zainstalowalem czysta soljanke ,gralem od Podziemi Agro. do przejscia doX18 Co momglem zrobic nie tak jak w instrukcji ?? -Sory- jedynym bledem z mojej strony bylo pominiecie patcha 1.004 Niewiele z tego rozumiem, napiszę po raz ostatni, bo czasami szkoda słów: zainstaluj od nowa podstawkę z patchem 1.0004 na to Solianka z dopełnieniem i usuń wszystkie sejwy z dokumentów, zacznij grę od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Problem jest taki że sejw który zapodałeś włożony do czystej NS (którą skończyłem dwa razy, więc na pewno jest dobra) domaga się pliku którego nie ma w NS a jest w DMX. Więc nie całkiem ci to czyszczenie wyszło. To jest trochę instalowania, może pomyliły ci się patche albo co, nie wiem. W każdym razie, na tym co masz teraz na pewno nie pograsz. Ewidentnie masz coś spaprane w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi