Vorenus Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Jestem ponownie w Warlabie, dostałem zadanie odnalezienia telefonu w ciągu 15 minut. Telefon znalazłem, oddałem Panterze, zadanie zniknęło z bieżących ale odliczanie trwa nadal choć pod zegarem jest napis: "Odliczanie wstrzymane". Wiem z poradnika, że teraz powinienem dostać informacje o skontaktowaniu się z Demobilem, ale Pantera nic o tym nie mówi - milczy. Dostępny jedynie standardowy dialog o informacji, ale nie ma nawet dla mnie tego. Co jest nie tak? Dodam jeszcze, że poczekałem do zakończenia odliczania i niczego to zmieniło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Spróbuj porozmawiać z jednym z ochroniarzy obok niej to właśnie Demobil . Powinien dać Ci zadanie na zdobycie figurki psa, która jest w sztabie Wolności. Potem próbuj rozmawiać z Panterą ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Dzięki malakas, ale już wiem co było nie tak. W trakcie zadania zapisałem i wczytałem sava. Jak dotarłem do Pantery z telefonem to tych dwóch przybocznych w exo przy niej nie było. Wlazłem ponownie na lokację i zrobiłem quest bez sava - poszło jak z płatka. malakas // Jest parę zadań w Soljance co nie tolerują wczytywania zapisów w czasie ich wykonywania ...chyba masz jedno z nich .... , a to co zrobiłeś to najlepsze lekarstwo na wiele "chorób " tej gry... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts