Vorenus Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Może to zmęczenie ale idzie mi jak po grudzie... Jestem na moście w Kordonie - zadanie od Pantery, dokładnie w miejscu wskazanym na zdjęciu, dostaję sms od tej dzierlatki żeby wypatrywać gońca. patrzę, patrzę, czekam, czekam i nic. Z której strony ten goniec nadchodzi? Od Sidora czy Akima? I czy wcześniej można wystrzelać tych żołnierzy pilnujących mostu? Wiem, że quest sprawiał problemy we wcześniejszych wersjach i w poradniku jest napisane, żeby dopisać dysk Sidorowi ale chyba coś u mnie nie jest ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Dopisz dysk ,bo się nie doczekasz ...posłaniec ma wyjść spod mostu i udać się na posterunek Wojskowych ....ja się nie doczekałem...w poradniku była dokładna nazwa przedmiotu, którą trzeba dopisać. Zabierz dysk od Sidora i oddaj Panterze zadanie się zaliczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 Ok. jak zwykle dzięki malakas, ciekawe zadanko ale z błędem... Nie wiem za bardzo w jaki sposób bez zabijania miałbym przekonać tego żołnierza do oddania dysku, przecież ci służbiści z pod mostu strzelają do wszystkiego co się rusza:exclamation: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts