GamperMAn Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Na mojej płycie został uszkodzony plik setup.exe. Czy mógłby ktoś wrzucić go na jakiś hosting i mi go podesłać? Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Taaaaa, już pisałeś, na innym forum daj zdjęcie tej płyty z nickiem i masz od razu upload pliku. Sorry ale ci nikt nie wierzy, żeś pewnie pobrał zawirusowany obraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WeteranMonolit Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nieładnie podejrzewać tak towarzysza :D. Może zwyczajnie mu się mocno poharowała i nie włącza mu się instalacja. Ja muszę ShoCa instalować co najmniej dwa razy, żeby mi w końcu w pewnym momencie "zaskoczyło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Napisz do wydawcy, niech ci przyślą dobrą płytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak zrobi zdjęcie to nie ma problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Najpierw na stalker.pl prosił teraz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamperMAn Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie widze w tym nic złego że pisze na dwóch forach // Otrzymałem już plik. Proszę o zamkniecie tematu. Mam nadzieje ze nie sprawiłem nikomu problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie widzę w tym nic złego że pisze na dwóch forach Oczywiście, że nie ma nic złego...możesz pisać nawet na 10 forach. Tutaj problematyczny jest sam plik, nie to gdzie piszesz.. :). Tematów na forum nie zamykamy, zawsze można w nim coś uzupełnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zarejstrowana płyta u wydawcy, mamy gwarancje o ile to oryginał ale już po sprawie, ale jak to wystartuje z podmienionego exe, to nie oryginalna płytka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ma gwarancje ale nie jak sam coś porysujesz lub spartolisz.. Druga opcja dlaczego od razu plik setup... Hmmm to mi śmierdzi piratem ( instalka z innej płyty raczej nie zaskoczy) niema takiej opcji( co do - Nie widzę w tym nic złego że pisze na dwóch forach- oczywiście można pomóc bez sensownym pisaniem postów by nabić sobie pkt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi