waler11 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Expression : fatal error Function : xrServer::Process_update File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamexrServer_process_update.cpp Line : 37 Description : <no expression> Arguments : Beer from the creator of 'O_ACTOR ' Chodzi o mod Solianka. Pojawia się ten wpis w "xray-u", po zawiśnięciu gry, na Bagnach, w zadaniu od Wasylego, "Przynieść cudowną maść". Po rozmowie z Kałmukiem i po pokonaniu około połowy drogi do punktu gdzie jest ta maść, zawisa mi gra. Próbowałem wyjść i wejść dziesiątki razy, zawsze to samo. Nie zwisa przy pierwszym wejściu na Bagna. Ma ktoś na to lekarstwo, bo ja widzę, że nie poradzę sobie z tym.Komunikat w Soliance i zwisanie gry. Jest to podejście po maść w zadaniu od Kałmuka (1).txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Na Bagnach czasami trzeba było przejść na oświetlenie statyczne, spróbuj zacząć od sejwa sprzed rozmowy z Kałmukiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Na rosyjskich stronach sugerują,że to nie jest błąd moda a podstawki. A w podstawce występuje jak się gra na cracku. Takie wewnętrzne zabezpieczenie. Więc zrób rachunek sumienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Zadam głupie pytanie..masz na sobie piwo z X-18...jeżeli tak załaduj zapis zanim wszedłeś na Bagna... wywal je i powtórz drogę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 To nie jest sprawa piwa z X18. Ten błąd występuje też w TS2 i czystym stalku, gdzie żadnego piwa nie ma. Poza tym piwo z X18 to zdaje się było beer_a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts