Papaczos Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data premiery: 19.06.2010 r. Autor: Yuki OPIS: Spoiler Mod powoduje, że wszystkie schowki w Czystym Niebie są pełne i gra się w nie teraz tak, jak w Zew Prypeci, czyli znajdujesz schowek i cieszysz się jego zawartością. Jak używać moda: 1) Znajdujemy schowek 2) Klikamy na użyj/przeszukaj - schowek będzie pusty 3) Wychodzimy ze schowka 4) Na ekranie pojawi się informacja, że otrzymaliśmy "Info o schowku" i pojawi się fioletowy znacznik schowka 5) Wchodzimy do schowka ponownie - jest w nim to, co powinno być Uwaga: ze względu na system tworzenia zawartości schowków przez grę, pierwszy schowek, który znajdziemy będzie pusty i pozostanie pusty, ale następne już nie. LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: ModDB - [KLIK] INSTALACJA: Spoiler Po wypakowaniu, folder gamedata wrzucamy do katalogu głównego gry (można chyba też spokojnie wrzucać na folder gamedata innego moda) i standardowo zmieniamy linijki w fsgame.ltx. Źródło: moddb.com 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Już będę miął zabawę w szukanie schowków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Bravo!Jak dla mnie bomba.Chciałbym to zobaczyć w NS+DMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Patchu zajrzyj do tematu Plik odpowiadający za schowki w DMX Mod . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A będzie działać ze Sigerousem prawidłowo? Niby odpaliłem ale boję się że grę w końcu szlag buchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A będzie działać ze Sigerousem prawidłowo? Niby odpaliłem ale boję się że grę w końcu szlag buchnie. Będzie Doszedłem do mostu w Limańsku bez najmniejszych problemów. Przeczytaj tylko dokładnie, jak go używać (jest w opisie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi